מתכון לשתיה בריאה ומתוקה?

מתכון לשתיה בריאה ומתוקה?

היי 1. הייתי מעוניין לדעת, איך עושים שתיה מתוקה ובריאה בבית ? (חשבתי על לימון מיים וסוכר ולערבב..) 2. אני נמצא בארה"ב. מיאמי ביצ' -פלורידה. איך אני יכול לדעת , האם המים פה טובים לשתיה, ישירות מהברז או שעלי לקנות מים (דבר שאיני מעוניין מטעמי חיסכון
) תודה רבה

motior

Member
לדעתי

1) סוכר לא נחשב כ"כ בריא - לסחוט פירות זה כבר הרבה יותר מוצלח. הקל ביותר - פירות הדר. מיץ תפוזים הוא מתוק ובריא... 2) אין לי ידע ספציפי על מיאמי ביצ', אבל ברוב ארצות הברית המים לא מומלצים לשתיה. בסופרמרקטים בד"כ מוכרים מי מעיינות או מי ברז מטוהרים בבקבוקים של גלון (כ-4 ליטר) במחיר די זול (בזמני - לפני שבע-עשר שנים המחיר היה בין 59 סנט לדולר וחצי לגלון)

לקשמי

New member
שתיה מתוקה בריאה

היא בפשטות שייק פירות. אם יש לך בלנדר בבית תרסק איזה פירות שאתה אוהב ותכין מיצים טעימים ובריאים כאוות נפשך.

d a p h n a

New member
בארה"ב רוב האנשים שותים מים קנויים

אבל אני לא יודעת אם זה בגלל בעיה באיכות המים או סתם הרגל. אצלנו (בניו-אינגלנד) הבעיה העיקרית עם מים מהברז היא שיש עדיין צינורות עופרת בחלק מהתשתית העירונית ולפעמים אפילו בחלק מהבתים הישנים יותר. יש, לכן, סכנה מסויימת של הרעלת עופרת אפילו בבתים חדשים. ההמלצה, לכן, היא להשתמש לשתייה ובישול במים שעברו סינון במכשיר כמו פילטר בריטה או כל מסנן אחר, או לחילופין במים קנויים. אנחנו משתמשים במים מהבריטה לבישול, אבל במים קנויים לשתייה.

C H 4

New member
בריאה- בלי צבעי מאכל? או בריאה בריאותית שהיא

לא מים? כי אם התשובה השניה נכונה, אתה יכול לעבור לסטיביה במקום סוכר.

למעלה