מרכיבים
תפוחי אדמה בינוניים
שמן זית
3 שיני שום כתושות
טימין יבש
קורט מלח
קורט פלפל גרוס
רוזמרין טרי
אופן ההכנה
מניחים את תפוחי האדמה בקערה עם מים וחוצים אותם לשני חלקים.
לוקחים קערה אחרת ויוצקים לתוכה את שמן הזית ומערבבים את תפוחי האדמה איתם,לאחר מכן
מוסיפים את שאר מרכיבי התיבול.
מניחים בתוך תבנית אפיה פוד אפיל ושמים בתנור שחומים מראש ל-200 מעלות ואופים במשך 35 דקות
עד להתרככות תפוחי הרדמה
תפוחי אדמה בינוניים
שמן זית
3 שיני שום כתושות
טימין יבש
קורט מלח
קורט פלפל גרוס
רוזמרין טרי
אופן ההכנה
מניחים את תפוחי האדמה בקערה עם מים וחוצים אותם לשני חלקים.
לוקחים קערה אחרת ויוצקים לתוכה את שמן הזית ומערבבים את תפוחי האדמה איתם,לאחר מכן
מוסיפים את שאר מרכיבי התיבול.
מניחים בתוך תבנית אפיה פוד אפיל ושמים בתנור שחומים מראש ל-200 מעלות ואופים במשך 35 דקות
עד להתרככות תפוחי הרדמה