מאפינס שוקולד
100 גר שוקולד מריר 120 גר חמאה ביצה כוס סוכר תמצית וניל כוס חלב 1 ושליש כוס קמח 3 קפות קקאו אבקת אפיה כף קפב נמס קמצוץ מלח חצי כוס שוקולד צ'פס אופן ההכנה 1.להמיס את השוקולד עם החמאה במיקרו ולערבב , לאותה קערה להוסיף חלב,ונלי ,סוכר לערבב ואז להוסיף ביצה שנטרפה קודם לכן. 2.בקערה נפרדת לערבב את המצרכים היבשים , קמח , קקאו , קפה , ומלח ולערבב. 3.לערבב את כל החומרים היבשים והרטובים יחדיו ולהוסיף שוקולד צ'פס. 4. למלא את התבנית , להכניס לתנור לחום 180 מעלות לכ - 25 דקות. לקישוט: ניתן להמיס שוקולד ואז לטבול את "הראש" של המאפינס. כמוכן הוספתי פרחים שהכנתי מבצק סוכר.