מתכון מדהים../images/Emo78.gif
אני צמחונית כבר 12 שנה אוכלת ביצי טבע, שותה חלב סויה ומעט גבינות גיליתי מתכון מצויין לצמחונים לוקחים שלוש כוסות עדשים ירוקים או אדומים וארבע כוסות מים ומבשלים כחצי שעה - עד 40 דקות יש לשים גם עלה או שניים של דפנה בינתיים מכינים בלילה של 1 קוטג´, ביצה (טבע כמובן) קצת מלח פלפל אורגנו שום כתוש, ועוד תבלינים לפי הטעם. שהעדשים מוכנים שופכים את הבלילה ומערבבים לבלילה אחת, אז יוצרים קציצות קטנות ודקות עם הידיים ופשוט מטגנים במעט שמן. מה שיוצא זה קציצות עדשים טעימות להפליא, אפשר לאכול עם קטשופ או לשים בפיתה עם חומוס וירקות מאוד מומלץ! אגב אנונימוס הוציאו עכשיו ספרון חדש למתכונים לצמחונים וטבעונים. בתאבון!
אני צמחונית כבר 12 שנה אוכלת ביצי טבע, שותה חלב סויה ומעט גבינות גיליתי מתכון מצויין לצמחונים לוקחים שלוש כוסות עדשים ירוקים או אדומים וארבע כוסות מים ומבשלים כחצי שעה - עד 40 דקות יש לשים גם עלה או שניים של דפנה בינתיים מכינים בלילה של 1 קוטג´, ביצה (טבע כמובן) קצת מלח פלפל אורגנו שום כתוש, ועוד תבלינים לפי הטעם. שהעדשים מוכנים שופכים את הבלילה ומערבבים לבלילה אחת, אז יוצרים קציצות קטנות ודקות עם הידיים ופשוט מטגנים במעט שמן. מה שיוצא זה קציצות עדשים טעימות להפליא, אפשר לאכול עם קטשופ או לשים בפיתה עם חומוס וירקות מאוד מומלץ! אגב אנונימוס הוציאו עכשיו ספרון חדש למתכונים לצמחונים וטבעונים. בתאבון!