מתכון מיוחד לצבע נפלא לשיער!

reina1

New member
מתכון מיוחד לצבע נפלא לשיער!

לשיער לא ארוך: 100 גרם אבקת חינה אדומה 1 כוס יין אדום יבש, מורתח להוצאת האלכוהול ומצונן מיץ מרבע לימון, להוסיף ליין בשלב ההרתחה 5 טיפות שמן אתרי של לבנדר 5 טיפות שמן אתרי של למון-גראס 2 טיפות שמן אתרי ילנג ילנג חצי כפית תמצית זהר מה עושים: לערבב הכל עם מטרפה עד למרקם של פירה רך בקערת זכוכית, לכסות את פני התערובת בריבוע של מגבת נייר (הסבר לחשיבות הצעד הזה עוד מעט), ולכסות בניילון נצמד. זה לא מריח טוב במיוחד, אבל יופי של צבע. תפקיד היין והלימון הם להיות נוזל חומצי שישחרר את ההחומר הצובע בחינה מהתאית של העלים הטחונים. עכשיו משאירים את התערובת הזאת בצד למספר שעות במקום חמים, אפשר אפילו ל-12 שעות או יותר. תפקידו של נייר המגבת הוא לתת אינדיקציה לשלב שחרור הצבע מהאבקה של החינה. אם רואים גוון כתום שמכתים את הנייר, אז הצבע השתחרר ואתם מוזמנים למרוח בנדיבות את התערובת על השיער. מורחים את התערובת ומחדירים אותה עד לשורשים בנדיבות, כמו שמצפים עוגה. נקו את האוזניים והמצח משאריות התערובת ועטפו את השיער בניילון נצמד (כדי לשמור על חום הגוף ולחות התערובת - כך גם מונעים טיפטופים ולכלוך וגם הצבע נכנס לשערה טוב יותר). עוטפים את כל העסק בכובע אמטיה ו-או מגבת שלא אכפת לכם להכתים, ונחים ככה בכיף משהו כמו 4 שעות או כמה שאתם יכולים להישאר עם זה על הראש. לאחר 4 שעות, מורידים את הניילון ושוטפים היטב היטב את הראש מהתערובת. זה לוקח זמן וסבלנות, וניתן להיעזר בקונדישינר (קונדישינר לימונענע לשיער יבש של נקה 7 עובד יופי עבורי) כדי לרכך את התערובת ולעזור לה לרדת מהשיער. לשטוף היטב היטב עד שהמים צלולים. לא מומלץ לחפוף עם שמפו. יכול להיות שבמהלך החפיפה או שתיים בימים שאחרי הצביעה המים עדיין יצאו מעט צבעוניים. זה בסדר. אז זה מה שאני הולכת לעשות מחר! התערובת כבר מחכה במטבח לשימוש...

reina1

New member
אצלי לא רואים כל כך טוב כי השיער שלי שחור...

אלא אם זה בשמש ואז הברק האדמדמם של החינה משתקף היטב. עוד דבר שטוב בחינה הוא זה שהוא מרגיע את התלתול בשיער, והשיער רך ומשיי כמו שמעולם לא היה לי...

reina1

New member
האמת שאני שמה חינה כי כבר יש לי...

שערות לבנות ומתחילים לראות אותן, והחינה עושה יופי של עבודה, זה יוצא שחור אדמדם עם פסים בוהקים יותר, וזה מגניב.

למעלה