הקרפדה החמודה
New member
מתכון מנצח לשדרוג טורטיה: רול חם
הרעיון פשוט-פשוט-פשוט , ואת המילוי אפשר לשנות בהתאם לטעם.
על טורטיה, מורחים טחינה גולמית די סמיכה, מוסיפים מעט ירקות אנטיפסטי לטעמכם, אני הוספתי גם פטריות טריות ופטרוזיליה קצוצה.
מגלגלים את הטורטיה, או יותר נכון מקפלים צד אחד ועליו את הצד השני, מניחים על מחבת משומנת מעט-מעט (התזה של ספריי שמן תספיק, המטרה היא לקלות ולא לטגן) ומניחים את הטורטיה עם הקיפול כלפי מטה.
כשהטורטיה משחימה הופכים לצד השני (היא כבר לא נפתחת בקלות, המאפה הופך קריספי).
בריא, מזין, ללא שומן רווי.
תענוג.
הרעיון פשוט-פשוט-פשוט , ואת המילוי אפשר לשנות בהתאם לטעם.
על טורטיה, מורחים טחינה גולמית די סמיכה, מוסיפים מעט ירקות אנטיפסטי לטעמכם, אני הוספתי גם פטריות טריות ופטרוזיליה קצוצה.
מגלגלים את הטורטיה, או יותר נכון מקפלים צד אחד ועליו את הצד השני, מניחים על מחבת משומנת מעט-מעט (התזה של ספריי שמן תספיק, המטרה היא לקלות ולא לטגן) ומניחים את הטורטיה עם הקיפול כלפי מטה.
כשהטורטיה משחימה הופכים לצד השני (היא כבר לא נפתחת בקלות, המאפה הופך קריספי).
בריא, מזין, ללא שומן רווי.
תענוג.