המקום המתאים לבקבוקים הקטנים מהסופר זה בפח. המתכון הוא לא באמת טירמיסו , אלא סוג של עוגת ביסקויטים, לכן אפשר לשים איזה אלכוהול שאוהבים- רום, קוניאק, בייליס ( טירמיסו מכינים מעוגיות ביסקוטי או אמרטו, זביון ומרסלה, אקספרסו ומסקפונה)
בתמצית "וניל" אין בכלל וניל אלא צלולוזה (תוצר לוואי של תעשית הנפט) ובתמצית רום ממש אין רום.
במקום תמצית רום מומלץ לשים רום אמיתי ובמקרה של תמצית וניל - אפשר להשקיע בתמצית וניל אמיתית (יש בסופרמרקטים של מקורמיק שעולה הון תועפות ובחנויות המתמחות יש טובות יותר וזולות יותר) אבל הכי טוב והכי פשוט זה להכין לבד: מכניסים בקבוק אלכוהול (או וודקה) כמה מקלות וניל חתוכים, משכיבים ביחד לכמה שבועות - ויש תמצית מדהימה.
ולא רשום עליהם תאריך תפוגה. אלכוהול הוא חומר משמר כך שהם טובים למשך שנים.
זה מלבד ליקרים שמכילים גם שמנת, שמחזיקים פחות זמן, ועליהם כתוב גם תאריך תפוגה (בקבוק אייריש קרים שקניתי במאי 2013 תקף עד 2015, כך שגם הם מחזיקים מעמד הרבה זמן).