מתכון מעולה מעולה מעולה
שלום לחברי הפורום, אחרי ארוחה מוצלחת ביותר, אני שמחה לשתף את כולם בארוחת טלה ופרגיות מדהימה, מקוה שתאהבו. (אם יש הצעות שיפור אשמח לשמוע) אז ככה: קודם כל המרכיבים הם לחמש מנות: 5 יחידות צלע טלה חומרי טעם לצלעות: חצי כוס שמן זית, חצי כפית מלח, פלפל שחור גרוס 800 גרם פרגיות (5 י"ח) חומרי טעם לפרגיות: חצי כוס שמן זית, כפית פפריקה מתוקה, חצי כפית מלח, חצי כפית פלפל שחור, כפית שום כתוש מרכיבים לרוטב: 1 ליטר מים חצי כוס יין מרלו ברקן כף סויה כף אבקת מרק בקר קורט פלפל שחור כף נענע קצוצה כף ריחן קצוץ כף קורנפלור + חצי כוס מים קרים מעורבבים 1 ק"ג בטטה חומרי טעם בטטה: רבע כוס שמן זית, חצי כוס מים, כפית שום, כף פפריקה מתוקה, כף רוזמרין טרי 300 גרם אספרגוס טרי אופן הכנה: מרתיחים את כל חומרי הרוטב למשך 10 דקות ומסמיכים עם הקורנפלור והמים, לאחר הרתיחה מכבים את האש. חותכים את הבטטה לטבעות, אפוים את הבטטה עם חומרי הטעם בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות למשך חצי שעה בערך. צולים את הצלעות והפרגיות בגריל או בתנור לאחר שתובלנו בחומרי הטעם שלהן. מרתיחים מים עם מלח ומבשלים את האספרגוס במים רותחים למשך שתי דקות. הגשה: אם תמצאו דרך אסתטית יותר אז מברוק, אם לא אז מניחים את הבטטה במרכז הצלחת, בצידי הבטטה מניחים את הפרגית והצלע ויוצקים את הרוטב. מקשטים עם עלי נענע וריחן ואספרגוס. בתיאבון!
שלום לחברי הפורום, אחרי ארוחה מוצלחת ביותר, אני שמחה לשתף את כולם בארוחת טלה ופרגיות מדהימה, מקוה שתאהבו. (אם יש הצעות שיפור אשמח לשמוע) אז ככה: קודם כל המרכיבים הם לחמש מנות: 5 יחידות צלע טלה חומרי טעם לצלעות: חצי כוס שמן זית, חצי כפית מלח, פלפל שחור גרוס 800 גרם פרגיות (5 י"ח) חומרי טעם לפרגיות: חצי כוס שמן זית, כפית פפריקה מתוקה, חצי כפית מלח, חצי כפית פלפל שחור, כפית שום כתוש מרכיבים לרוטב: 1 ליטר מים חצי כוס יין מרלו ברקן כף סויה כף אבקת מרק בקר קורט פלפל שחור כף נענע קצוצה כף ריחן קצוץ כף קורנפלור + חצי כוס מים קרים מעורבבים 1 ק"ג בטטה חומרי טעם בטטה: רבע כוס שמן זית, חצי כוס מים, כפית שום, כף פפריקה מתוקה, כף רוזמרין טרי 300 גרם אספרגוס טרי אופן הכנה: מרתיחים את כל חומרי הרוטב למשך 10 דקות ומסמיכים עם הקורנפלור והמים, לאחר הרתיחה מכבים את האש. חותכים את הבטטה לטבעות, אפוים את הבטטה עם חומרי הטעם בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות למשך חצי שעה בערך. צולים את הצלעות והפרגיות בגריל או בתנור לאחר שתובלנו בחומרי הטעם שלהן. מרתיחים מים עם מלח ומבשלים את האספרגוס במים רותחים למשך שתי דקות. הגשה: אם תמצאו דרך אסתטית יותר אז מברוק, אם לא אז מניחים את הבטטה במרכז הצלחת, בצידי הבטטה מניחים את הפרגית והצלע ויוצקים את הרוטב. מקשטים עם עלי נענע וריחן ואספרגוס. בתיאבון!