מתכון מצויין ל../images/Emo137.gif
פעם לפני שנים רבות כש
כחלחל עוד היה נשוי
באתי לאישתי דאז ברוב טאקט והתחשבות ואמרתי לה שכל שנה כשהיא מכינה
, זה לוקח לה פעמיים שלוש עד שזה "יוצא" טוב אז למה שלא תתחיל שבוע שבועיים לפני חנוכה ואז עד חנוכה ה
תהינה כמו שצריך. תשובתה (הצפויה) היתה שאני יכול לחפש קונדיטוריה שבוע שבועיים לפני חנוכה כי היא לא מתכוננת לעשות יותר
ומאז ידידי כל חנוכה הייתי עובר בקונדיטוריית "שני" ברחוב העצמאות בחיפה
יופי חיפאים, אפשר לשבת והיו לנו
יפות וטעימות בלי כל הכאב ראש והבלגאן הכרוך בהכנתן. כיום למרות שזוגתי היא
שפית אנחנו לא טורחים להכין בבית את פצצות הקלוריות האלו ומסתמכים על רכש מקומי. ואצלכם?
פעם לפני שנים רבות כש