העבודה הקשה, זה לעשות את קציצות הקובה. הבצק קשה, לא נדבק טוב, יוצא בצק עבה. בקיצור אשתי שברה את הגב עם זה.
אפשר כמובן לקנות, כל ירושלים קונה קציצות הקובה של "יסמין" וזה אחלה. אבל הסתבר שברדיוס 10 קילומטרים ממקום מגורי אין. כל שאר החברות זה חרטה. אז הנה המתכון:
במקום לעשות קציצות ולמלא אותם בשר, מערבבים את הבשר בבצק קובה ומבשלים כרגיל. אני המצאתי. אפילו טעים יותר, כי אפשר לשים יותר בשר בתערובת.
ויש גם יתרונות בריאותיים. אין כל מני תוספים, חומרים טבעיים, בשר טרי, לא קפוא כפי שעושים במפעלים.
וגם הרבה יותר זול, בימינו גם זה חשוב.
אפשר כמובן לקנות, כל ירושלים קונה קציצות הקובה של "יסמין" וזה אחלה. אבל הסתבר שברדיוס 10 קילומטרים ממקום מגורי אין. כל שאר החברות זה חרטה. אז הנה המתכון:
במקום לעשות קציצות ולמלא אותם בשר, מערבבים את הבשר בבצק קובה ומבשלים כרגיל. אני המצאתי. אפילו טעים יותר, כי אפשר לשים יותר בשר בתערובת.
ויש גם יתרונות בריאותיים. אין כל מני תוספים, חומרים טבעיים, בשר טרי, לא קפוא כפי שעושים במפעלים.
וגם הרבה יותר זול, בימינו גם זה חשוב.