מתכון מ-ע-ו-ל-ה לקראמבל תפוחים!
8 תפוחי עץ ירוקים קלופים וחתוכים לחצאי פרוסות
50 גרם חמאה
1/2 כוס סוכר
3 כפות מיץ לימון
2 כפות קליפת לימון
2 כפיות תמצית וניל
1 כפית קינמון
3/4 כוס צימוקים
מצרכים לפירורי הקראמבל
150 גר' חמאה
כוס וחצי קמח
כוס וחצי שקדים טחונים
3/4 כוס סוכר חום
1 כפית תמצית וניל
הוראות הכנה
שמים במחבת את הסוכר והחמאה, מיץ מקליפת הלימון, תמצית וניל וקינמון ומכינים סירופ סמיך.
מערבבים פנימה את התפוחים ומזגגים.
מוסיפים את הצימוקים ומבשלים עוד 2 דקות.
יוצקים לכלי חסין חום.
מערבבים את כלל חומרי הפירורים, מפזרים מעל ואופים בחום של 190 מעלות לכחצי שעה.
המתכון מאתר >>> טעמים חדשים [URL]http://newtastes.co.il[/URL]
8 תפוחי עץ ירוקים קלופים וחתוכים לחצאי פרוסות
50 גרם חמאה
1/2 כוס סוכר
3 כפות מיץ לימון
2 כפות קליפת לימון
2 כפיות תמצית וניל
1 כפית קינמון
3/4 כוס צימוקים
מצרכים לפירורי הקראמבל
150 גר' חמאה
כוס וחצי קמח
כוס וחצי שקדים טחונים
3/4 כוס סוכר חום
1 כפית תמצית וניל
הוראות הכנה
שמים במחבת את הסוכר והחמאה, מיץ מקליפת הלימון, תמצית וניל וקינמון ומכינים סירופ סמיך.
מערבבים פנימה את התפוחים ומזגגים.
מוסיפים את הצימוקים ומבשלים עוד 2 דקות.
יוצקים לכלי חסין חום.
מערבבים את כלל חומרי הפירורים, מפזרים מעל ואופים בחום של 190 מעלות לכחצי שעה.
המתכון מאתר >>> טעמים חדשים [URL]http://newtastes.co.il[/URL]