מתכון נוסף בגלל הביקוש

libertad

New member
מתכון נוסף בגלל הביקוש

ראיתי שיש הענות אז איב קרני דובשה ולכל המתעניין- זה ממש מתכון לעצלנים (מתאים גם לגברים)- לוקחים מלאווח שמים על תבנית משומנת עליו מפזרים גבינה בולגרית ועוד כל מיני גבינות קשות כמו פטה, צפתית וכו` מוסיפים תבלינים (רצוי טריים ולא מיובשים) כמו זעתר, אולי עירית או בזיליקום. על זה זיתים (איזה שבא) שמן זית ואופים בתנור על חום בינוני. יוצא כמו פיצה מיוחדת. פיצוץ לארוחת ערב ולנישנושי אורחים... בתאבון!

Dovsha

New member
טעים טעים טעייםםםם :)

רק מלקרוא את זה הרוק מתחיל להצטבר לי בזויות הפה... את זה אני אעשה בטוח, אבל רגע, מצד שני... libertad יקירתי, מה עם הדיאטה? :] *בקשה* אם את מכירה מתכונים לצמחונים אשמח. ואנשים - אל תאכלו חיות!!!

libertad

New member
אני בעצמי צמחונית

והייתי גם טבעונית הרבה הרבה זמן. מתכוני טופו, קטניות, לחם מקמח מלא ועוד יש אצלי בשפע. טבעי טבעי טבעי ובריא. אז your wish is my command כל שאת צריכה זה לבקש...

איב 1

New member
תודה רבה על המתכונים

אולי חבר שלי יתחיל ממש לאכול בבית... איב נ.ב אתן יודעות כמה קלוריות יש במלאווח עם הגבינה הבולגרית????????? אני בהריון עכשיו אז נראה לי שמותר לי לאכול דבים כאלה, לא?

קרני

New member
הממממ......

אמנם עכשיו אחת בלילה, אבל באמת הצלחת להעלות ריר בפי... אז לא היום, אבל מחר... זה נראה לי מתכון בטוח להשמנה... בתאבון גם לך :))

למעלה