כל מתכון אפשר לפרוון, האחרון שהכנתי היה דווקא חלבי עם מילוי אצבעות קינדר הבצק מעולה והמילוי אפשר לשים ממרח שוקולד ותו לאבדרך כלל תמיד חוזרת למתכון של יעל מוינה.
מה מתכון הבית שלכן?
תודה. דוקא יש לי את הספר שלה באיזה ארוןבצק שמרים של נירה שויאר לאזני המן.
אז שגעתי את חברתי שחיפשה וצילמה.
לבריאות ותהנו.
צפה בקובץ המצורף 100493
בוודאי שיעבוד. הכנתי בעבר עם מריחה של ריבה חמצמצה ועליה קקאו וקצת סוכר, ועם ריבה חמצמצה ועליה שברי שוקולד מריר.תודה. דוקא יש לי את הספר שלה באיזה ארון. אמא שלי הכינה אוזני המן רק מבצק שמרים. אולי אכין לזיכרה. אבל אצלינו אוהבים מילוי שוקולד. היא כמובן הכינה רק עם פרג . מעניין אם יעבוד
בוודאי שיעבוד. הכנתי בעבר עם מריחה של ריבה חמצמצה ועליה קקאו וקצת סוכר, ועם ריבה חמצמצה ועליה שברי שוקולד מריר.תודה. דוקא יש לי את הספר שלה באיזה ארון. אמא שלי הכינה אוזני המן רק מבצק שמרים. אולי אכין לזיכרה. אבל אצלינו אוהבים מילוי שוקולד. היא כמובן הכינה רק עם פרג . מעניין אם יעבוד
בצק שמרים קר משמש לרוגלך, כרוכיות, אוזני המן וכו'.לא הבנתי ,זה הבצק לאוזני המן ,אותו בצק שהיא השתמשה לרוגלך?
האם צריך למרוח ביצה על הבצק?בוודאי שיעבוד. הכנתי בעבר עם מריחה של ריבה חמצמצה ועליה קקאו וקצת סוכר, ועם ריבה חמצמצה ועליה שברי שוקולד מריר.
בצק שמרים קר משמש לרוגלך, כרוכיות, אוזני המן וכו'.
תלוי במה שאת מכינה. אוזני המן אפשר למרוח בביצה או לפזר לאחר האפייה אבקת סוכר.האם צריך למרוח ביצה על הבצק?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.