מתכון פשטידת תפוחים ל- SWITCH

מתכון פשטידת תפוחים ל- SWITCH

רק עכשיו ראיתי שביקשת את המתכון. אז הנה, למרות שהכמויות לא מדויקות כי אני עושה את זה כבר "לפי הרגש" אבל זה לא מסוג המתכונים שחייבים לדייק בהם - מקסימום יצא קצת שונה. החומרים: 4-3 תפוחי גרנד סמית חמוצים - מגוררים גס איטריות דקות מבושלות ומסוננות (בערך 200 גרם אבל אפשר לשחק עם זה לכאן או לכאן - אני באופן אישי מעדיפה להגדיל את כמות התפוחים ולהקטין את כמות האיטריות) 2 כפיות תמצית וניל 2 כפות קמח מלא (המתכון המקורי זה כף אבקת אפייה - אני שיניתי בשביל הבריאות) 2 ביצים 2 כפות ליקר בננה 15 טיפות בערך של סוכרזית בנוזל לאפייה (או שתיים שלוש כפיות סוכר - לפי הטעם) 1 כפות שבבי שקדים מולבנים הרבה קינמון אופן ההכנה: גוררים את התפוחים גס לקערה. מבשלים האיטריות ושוטפים ומסננים. מערבבים הכל. משמנים טיפה תבנית אפייה והופ... לתנור עד שמשחים. מתקבלת פשטידה דיאטטית מאיטריות ותפוחים שיכולה למלא תפקיד של "משהו מתוק" או לסתום חורים קטנים של רעב... אצלי יש לפחות אחת כזאת קבוע בפריז´ידר.
 
למעלה