מתכון: צוואר כבש ממולא
צוואר כבש ממולא המרכיבים: 1 צוואר כבש בינוני (מבקשים מהקצב שיפתח אותו וינקה) 1/2 ק"ג אורז 300 גרם בשר עגל טחון 100 גרם צנוברים 150 גרם שקדים טחונים גס שמן זית מלח פלפל שחור אגוז מוסקט טחון אופן ההכנה: מטגנים את השר הטחון ומערבבים אותו עם כל התבלינים, האורז, הצנוברים והשקדים וממתינים עד שמתקרר. מורחים את צוואר הכבש במלח, פלפל ואגוז מוסקט. ממלאים את הכבש בתערובת הבשר הטחון. עוטפים את הצוואר בנייר כסף. מכניסים לתנור ואופים בחום בינוני-נמוך כשלוש שעות עד שהבשר רך מאוד. הערות: מקור המתכון: מסעדת "סהרה"
צוואר כבש ממולא המרכיבים: 1 צוואר כבש בינוני (מבקשים מהקצב שיפתח אותו וינקה) 1/2 ק"ג אורז 300 גרם בשר עגל טחון 100 גרם צנוברים 150 גרם שקדים טחונים גס שמן זית מלח פלפל שחור אגוז מוסקט טחון אופן ההכנה: מטגנים את השר הטחון ומערבבים אותו עם כל התבלינים, האורז, הצנוברים והשקדים וממתינים עד שמתקרר. מורחים את צוואר הכבש במלח, פלפל ואגוז מוסקט. ממלאים את הכבש בתערובת הבשר הטחון. עוטפים את הצוואר בנייר כסף. מכניסים לתנור ואופים בחום בינוני-נמוך כשלוש שעות עד שהבשר רך מאוד. הערות: מקור המתכון: מסעדת "סהרה"