מתכון: קדירת אסאדו עם בננות פלפל ירוק ואגוזי
מתכון: קדירת אסאדו עם בננות פלפל ירוק ואגוזי קשיו המרכיבים: 1 ק''ג שדירת אסאדו שלמה 4 בננות 2 פלפלים ירוקים 1 בצל 1 ראש שום חצוי לחצי עם סכין (לא קלוף) 1 כוס רום 3 כוסות מים מלח פלפל 3 כפות סוכר חום פלפל שאטה אגוזי קשיו אופן ההכנה: ממליחים ומפלפלים את הבשר. מכניסים אותו לפויקה לוהט וסוגרים אותו בצריבה הגונה. מוסיפים את כל הירקות, מבשלים 10 דקות ומוסיפים את הרום ואז את המים. מביאים לרתיחה ומנמיכים את האש, ממשיכים לבשל כשעה. מוסיפים את הבננות והסוכר החום ומבשלים במשך עוד שעה וחצי על אש קטנה. אם יש צורך, מוסיפים מים. מסירים מהאש, מוסיפים את אגוזי הקשיו ומגישים. הערות: מקור המתכון: שף אריאל כהן
מתכון: קדירת אסאדו עם בננות פלפל ירוק ואגוזי קשיו המרכיבים: 1 ק''ג שדירת אסאדו שלמה 4 בננות 2 פלפלים ירוקים 1 בצל 1 ראש שום חצוי לחצי עם סכין (לא קלוף) 1 כוס רום 3 כוסות מים מלח פלפל 3 כפות סוכר חום פלפל שאטה אגוזי קשיו אופן ההכנה: ממליחים ומפלפלים את הבשר. מכניסים אותו לפויקה לוהט וסוגרים אותו בצריבה הגונה. מוסיפים את כל הירקות, מבשלים 10 דקות ומוסיפים את הרום ואז את המים. מביאים לרתיחה ומנמיכים את האש, ממשיכים לבשל כשעה. מוסיפים את הבננות והסוכר החום ומבשלים במשך עוד שעה וחצי על אש קטנה. אם יש צורך, מוסיפים מים. מסירים מהאש, מוסיפים את אגוזי הקשיו ומגישים. הערות: מקור המתכון: שף אריאל כהן