מתכון: קדרת טלה, חיטה ותמרים
מתכון: קדרת טלה, חיטה ותמרים החומרים: 1 ק"ג בשר טלה חתוך לקוביות גסות 1/4 כוס שמן זית 3/4 כוס חיטה מבוררת 20 יח' תמרים מסוג מג'הול 4 בצלים פרוסים לפלחים 4 שיני שום 1/2 כפית פפריקה מתוקה מלח ופלפל לטעמכם אופן ההכנה: 1. מטגנים בשמן הזית את פלחי הבצל עד שהם מקבלים גוון שחום. 2. מוסיפים את בשר הטלה ומטגנים יחד. 3. מוסיפים את החיטה, השום, התמרים והתבלינים. מכסים במים, מביאים לרתיחה ומנמיכים את האש. 4. מבשלים על אש נמוכה למשך שעה עד שעה ורבע ומגישים חם. הערות: מקור המתכון: שי עשהאל
מתכון: קדרת טלה, חיטה ותמרים החומרים: 1 ק"ג בשר טלה חתוך לקוביות גסות 1/4 כוס שמן זית 3/4 כוס חיטה מבוררת 20 יח' תמרים מסוג מג'הול 4 בצלים פרוסים לפלחים 4 שיני שום 1/2 כפית פפריקה מתוקה מלח ופלפל לטעמכם אופן ההכנה: 1. מטגנים בשמן הזית את פלחי הבצל עד שהם מקבלים גוון שחום. 2. מוסיפים את בשר הטלה ומטגנים יחד. 3. מוסיפים את החיטה, השום, התמרים והתבלינים. מכסים במים, מביאים לרתיחה ומנמיכים את האש. 4. מבשלים על אש נמוכה למשך שעה עד שעה ורבע ומגישים חם. הערות: מקור המתכון: שי עשהאל