מתכון+שאלה
הייתי מעוניין לדעת כיצד כדאי "לשדרג" את המתכון שהרכבתי היום. האם תהליך ההכנה הוא טוב בעינכם? האם הכמויות נכונות? מה הייתם מוסיפים (או מוציאים) למנה? תודה. רכיבים: (לקבלת 2 מנות) 4 נתחים יפים של כבד אווז.(כ-60 גר' היחידה) 2 תאנים גדולות ובשלות 1/2 כוס יין אדום יבש (115 מ"ל?) שמן אגוזי לוז פלפל שחור גרוס דק מלח ים קורט ציפורן טחונה אופן ההכנה: במחבת כבדה וחמה יש לצלות כחצי דקה מכל צד את הכבדים לאחר שתובלו בפלפל ומלח לפי הטעם, ולהעביר לצלחת. למרוח את התאנים בשמן האגוזים ולתבל במעט ציפורן. להוסיף את התאנים, לצלות דקה מכל צד ולהוסיף בהדרגה את היין . לצמצם את הרוטב לחצי ולהוסיף את הכבדים לכמה שניות נוספות למחבת החמה. להניח בצלחת את הכבדים,התאנים, ולצקת את הרוטב מסביב.
הייתי מעוניין לדעת כיצד כדאי "לשדרג" את המתכון שהרכבתי היום. האם תהליך ההכנה הוא טוב בעינכם? האם הכמויות נכונות? מה הייתם מוסיפים (או מוציאים) למנה? תודה. רכיבים: (לקבלת 2 מנות) 4 נתחים יפים של כבד אווז.(כ-60 גר' היחידה) 2 תאנים גדולות ובשלות 1/2 כוס יין אדום יבש (115 מ"ל?) שמן אגוזי לוז פלפל שחור גרוס דק מלח ים קורט ציפורן טחונה אופן ההכנה: במחבת כבדה וחמה יש לצלות כחצי דקה מכל צד את הכבדים לאחר שתובלו בפלפל ומלח לפי הטעם, ולהעביר לצלחת. למרוח את התאנים בשמן האגוזים ולתבל במעט ציפורן. להוסיף את התאנים, לצלות דקה מכל צד ולהוסיף בהדרגה את היין . לצמצם את הרוטב לחצי ולהוסיף את הכבדים לכמה שניות נוספות למחבת החמה. להניח בצלחת את הכבדים,התאנים, ולצקת את הרוטב מסביב.