מתכון של רוטב בטטה ושמנת לספגטי
של מסעדת "ספגטים" ראיתי אותו עכשיו באתר של rest אתר המסעדות הישראלי באדיבות מסעדת ספגטים חומרים למנה: 25 גר' חמאה 10 גר' שום 1 כפית סוכר יין לבן 15 מ"ל (חצי כמות ממנה רגילה) 100 גר פרוסות בטטה מטוגנות טיגון עמוק מראש 150 מ"ל שמנת מתוקה מלח פלפל מוסקט - 1/2 כמות בזיליקום אופן ההכנה: במחבת מטגנים שום בחמאה בתוספת סוכר. מוסיפים את פרוסות הבטטה ומטגנים עד לקבלת צבע קרמל בהיר. מוסיפים את היין הלבן, המלח, הפלפל ומעט מאוד מוסקט. מוסיפים שמנת ובזיליקום. מגישים בקישוט בצל ירוק. בתיאבון! [email protected]
של מסעדת "ספגטים" ראיתי אותו עכשיו באתר של rest אתר המסעדות הישראלי באדיבות מסעדת ספגטים חומרים למנה: 25 גר' חמאה 10 גר' שום 1 כפית סוכר יין לבן 15 מ"ל (חצי כמות ממנה רגילה) 100 גר פרוסות בטטה מטוגנות טיגון עמוק מראש 150 מ"ל שמנת מתוקה מלח פלפל מוסקט - 1/2 כמות בזיליקום אופן ההכנה: במחבת מטגנים שום בחמאה בתוספת סוכר. מוסיפים את פרוסות הבטטה ומטגנים עד לקבלת צבע קרמל בהיר. מוסיפים את היין הלבן, המלח, הפלפל ומעט מאוד מוסקט. מוסיפים שמנת ובזיליקום. מגישים בקישוט בצל ירוק. בתיאבון! [email protected]