מתכון: תפוחי אדמה עם רוטב עגבניות
היום חזרתי לבית שלא היה בו אוכל מבושל למעט פסטה, והילדים ביקשו דווקא תפ"א. אבל, זמן לא היה לי... חציתי כמה תפוחי אדמה שטופים חיממתי במיקרו לחמש דקות (בערך חצי בישול על כזו כמות) העברתי לתבנית יצרתי רוטב: רסק עגבניות, מים רותחים, מעט שמן, מלח, פלפל שחור וכורכום יצקתי כף על כל תפ"א (החלק החתוך היה כלפי מעלה) לתנור, 220 מעלות, 20 דקות יצא נהדר ועם סלט ליד אפילו המורעבים שלי יצאו מבסוטים כל טוב, רונן
היום חזרתי לבית שלא היה בו אוכל מבושל למעט פסטה, והילדים ביקשו דווקא תפ"א. אבל, זמן לא היה לי... חציתי כמה תפוחי אדמה שטופים חיממתי במיקרו לחמש דקות (בערך חצי בישול על כזו כמות) העברתי לתבנית יצרתי רוטב: רסק עגבניות, מים רותחים, מעט שמן, מלח, פלפל שחור וכורכום יצקתי כף על כל תפ"א (החלק החתוך היה כלפי מעלה) לתנור, 220 מעלות, 20 דקות יצא נהדר ועם סלט ליד אפילו המורעבים שלי יצאו מבסוטים כל טוב, רונן