קארי עוף בנוסח גואה
25 גר' תמרהינדי 2.5 ס"מ זנגביל טרי פרוס 10 כדורי פלפל שחור 6 זרעי הל 6 ציפורנים שלמות מקל קינמון 2 כפות 40 גר' מרגרינה (או 3 כפות שמן) בצל גדול פרוס עוף מחולק ל-8 1/2 כפית כורכום 1 וחצי כפיות צ'ילי 1 וחצי כוסות מים 50 גר' פתיתי קוקוס 1 כפית סוכר הכנה: שורים את התמרהינדי ב-2 כוסות מים חמים כ-15 דק'. מסננים את התמרהינדי. טוחנים את הזנגביל, שום, כדורי הפלפל, הל, ציפורנים, קינמון, יחד עם החומץ למעין משחה. בסיר, מחממים את המרגרינה (או השמן), ומטגנים את הבצל להשחמה קלה. מוסיפים את ניתחי העוף לקבלת גוון חום-בהיר. מוסיפים את התבלינים הטחונים, הכורכום והצ'ילי ומטגנים כ-2 דק'. מוסיפים את המים ומבשלים על אש נמוכה. מוסיפים את הקוקוס, מי התמרהינדי, מלח (לפי הטעם), הסוכר. בוחשים היטב. מבשלים כ-45 דק'. ***מגישים עם אורז ופלפל חריף ירוק! --בתיאבון--