הי אילנית, נכון שהתחיל שבוע חדש אבל יום שישי תמיד במחשבתי... יגיע עוד יום שישי. אני למשל אוהבת בלינצ'ס, מה לעשות זה המאכל הכי טעים והכי משביע שאפשר לעשות איתו ארוחה שלמה עם התוספות הנכונות למיניהן. צריך להכין רק כמות בלינצ'ס כזו שתספיק לכל הסועדים לפחות ל4 סיבובים. כלומר ל4 בלינצ'ס לסועד. קצת עבודה אבל לכמות של 10 בלינצ'ס בערך, צריך כוס קמח, כוס חלב ו3 ביצים. ובלי סוכר ובלי מלח בפנים לערבב הכל היטב ביחד. להוסיף 2 3 כפות חמאה מומסת או שמן - רגיל, לא שמן זית ולהכין מחבת של 20 או 24 ס"מ קוטר לחמם בה היטב 3 טיפות כן 3 טיפות שמן ולדאוג לפזר אותן היטב בכל המחבת ולטגן בפנים בלינצ'ס דקים. לשים את כולם בערימה אחת גדולה, ככה הם שומרים על החום שלהם. להכין להם. ריבות, ממרחי שוקןלד, תפוחי עץ מטוגנים במחבת - חתוכים ומטוגנים עם סוכר ומיץ לימון - בלי שמן, במחבת על אש בינונית קטנה עד שהם רכים וקרמליים, ולהכין גבינה לבנה עם סוכר וקינמון, וגרד קליפת לימון וקצל מיץ לימון ולערבב היטב. לשים לכל סועד צלחת וסכ"ום ואת הממרחים והבליצ'ס במרכז השולחן והסתערות נעימה.