מתכונים ושאלות

coach miriam

New member
מחפשת מתכון למשהו עם סומסום לא מתוק

אני מחפשת מתכון שיהיה בו סומסום בכמות נדיבה ולא כקישוט , קמח שיפון, וביצים, ושיהיה לא מתוק אני צריכה להכין לבן בצבא משהו שהוא יכול לאכול בבוקר בלי להגיע לחדר האוכל מאוד מודה

05 מיכל

New member
מאכלים שלא "פותחים את התאבון"?

שלום, אני מחפשת מאכל שיתאים לאכול מוקדם בבוקר (5:30) לפני היציאה לעבודה, כך שהנהיגה שלי תהיה בטוחה (על בטן ריקה אני נוהגת גרוע!) אבל לא "יפתחו את התאבון". כיום המצב הוא שאחרי אכילה בשעה מוקדמת אני רעבה הרבה יותר במשך היום, וזה מקשה עלי מאוד במאמץ לשמור על המשקל. תודה!

כרוב ניצנים וערמונים

כרוב ניצנים עם ערמונים 1 חבילה כרוב ניצנים (סנפרוסט) 4 כפות חמאה 4-5 בצלי שאלוט - פרוסים 3 כפות קמח מלח 2 כוסות מרק עוף 10 קורט פלפל לבן 2 כפות מיץ לימון 1 חב` ערמונים (מוכנים לאכילה) להכניס את כרוב הניצנים לבישול קצר במים מומלחים מעט. לסנן ולשטוף תחת מים קרים. להמיס 1 כף חמאה במחבת ולטגן את בצלי השאלוט עד שינוי צבעם. להוציא מהמחבת ולהניח בצד. בסיר, להמיס 3 כפות חמאה. להוסיף קמח ומרק 10 ולערבב היטב שלא יווצרו גושים. לבשל עד שהרוטב מצטמצם. להוסיף מיץ לימון, מלח ופלפל לבן. להוסיף את הערמונים ואת כרוב הניצנים. לערבב היטב. לתמונות

gs1234

New member
לחם ביתי עם שומשום

תמצאי מתכון טוב ללחם ביתי מקמח שיפון וחיטה מלאה (לא מתוק), ותוסיפי לבצק חצי כוס שומשום (או יותר). זה נשמע כמו לחם טעים לסנדוויצ'ים וטוסטים.

למעלה