מתכונים יאממי ../images/Emo21.gif
בסגנון של מעריב של היום יש שני מתכונים שצדו את עיניי ועשו אותי רעבה בעיניים הנה הם : (אין עדכון של האתר במעריב אז אני מעתיקה לכם מהעיתון עצמו...המוכר עיתונים נותן לי כל יום רביעי רק את סגנון במתנה..כי הוא נחמד..מי אמר שאין אנשים טובים? אז למתכונים : אורז בר החומרים: 250 ג"ר אורז בר שטוף ומסונן 750 "ל מים מלח,פלפל שחור,פלפל לבן בצל גדול חתוך לקוהיות 500 ג"ר פטריות שמפיניון פרוסות שמן זית ההכנה: להזהיב מעט בצל במעט שמן זית.להוסיף את הפטריות ולטגן עוד כ- 5 דק´ על להבה בינונית.להוסיף את האורז ולכסות במים.לתבל,לטעום ולהוסיף תבלינים לפי הטעם. לבשל מכוסה,כ-45 דק´ .מדי פעם לערבב.... המתכון הבא הוא סטייק חזה עוף עם עגבניות מיובשות בשמן זית אם תרצו אותו תגידו...כי אין לי זמן עכשיו...Sorry
בסגנון של מעריב של היום יש שני מתכונים שצדו את עיניי ועשו אותי רעבה בעיניים הנה הם : (אין עדכון של האתר במעריב אז אני מעתיקה לכם מהעיתון עצמו...המוכר עיתונים נותן לי כל יום רביעי רק את סגנון במתנה..כי הוא נחמד..מי אמר שאין אנשים טובים? אז למתכונים : אורז בר החומרים: 250 ג"ר אורז בר שטוף ומסונן 750 "ל מים מלח,פלפל שחור,פלפל לבן בצל גדול חתוך לקוהיות 500 ג"ר פטריות שמפיניון פרוסות שמן זית ההכנה: להזהיב מעט בצל במעט שמן זית.להוסיף את הפטריות ולטגן עוד כ- 5 דק´ על להבה בינונית.להוסיף את האורז ולכסות במים.לתבל,לטעום ולהוסיף תבלינים לפי הטעם. לבשל מכוסה,כ-45 דק´ .מדי פעם לערבב.... המתכון הבא הוא סטייק חזה עוף עם עגבניות מיובשות בשמן זית אם תרצו אותו תגידו...כי אין לי זמן עכשיו...Sorry