מתכונים לאנטי פסטי מעולה???

רחלילי

New member
מתכונים לאנטי פסטי מעולה???

אתמול הייתי באיזה מפגש מקסים של העבודה ומי שארחה עשתה פשוט דברים מדהימים בינהם אנטי פסטי. כמובן שביקשתי את המתכונים כיזה ישר עשה לי חשק להרים איזה ארוחה לחברים היום בערב... ו(כמובן) שקיבלתי תשובה חיובית ו(כמובן) יצאתי בלי מתכונים. יש קטע כזה שאת מבקשת מתכון ואמרים לך בטח בטח. אז מה השלב הבא? כאילו? ךךחוץ? לחץ פיזי מתון? לנענע? מה??? בכל מקרה הבחורה יכולה לפתוח קייטרינג, אני לא מגזימה. אז שורה תחתונה-למישהו יש מתכון טוב לאנטיפסטי?

יעלי2

New member
איזה סגנון היה?

אני לקחתי סדנת אנטיפסטי אצל גיאקומו ב 4 שף (היה משו משו) אבל בסוף הסדנא דיברנו בינינו לבין עצמינו שבעצם רצינו ללמוד לעשות כל מיני אנטיפסטי יקרות וקיבלנו אנטיפסטי איטלקי אמיתי. אז קודם כל, לידע כללי מאוד. ארבעת ה"ציפויים" לאנטיפסטי הם: לימון (משתמשים הכי פחות), שמן זית, חומץ בלסמי, חומץ בין יין אדום וחומץ בן יין לבן.(כל אחד עולה מהשניים האחרונים עולה כ 10 ש"ח וכדאי שיהיו בבית כי הם מצוינים לסלטים). אני מפנה אותך בתור התחלה למתחם האנטיפסטי המגוון באתר המדהים של גיאקומו כדי שתקבלי מושג. בכלל מדובר על אוכל פשוט אבל לחברותינו יש לפעמים סיבות תמוהות להסיר מתכונים. נשים-לכי תביני!
אנטיפסטי-תכונים של גיאקומו אתר הבית: פתח לעולם האיטלקי חוץ מזה יש לי ספר ובו קצת אנטיפסטי. וחוץ מזה, תכנסי לפורום מתכונים, תקישי אנטיפסטי ותקבלי מבחר הצעות. נ.ב. אנטיפסטי = מתאבנים (ולא כמו האסוציאציה "נגד הפסטה".
) מקווה שעזרתי.

יעלי2

New member
...............

מקפיצה לרחלילי לפני הקניות של שבת. .................................. .................................. .................................. ..................................

רחלילי

New member
יעלי!

קודם כל תודה אני מביטה באחת האתרים והוא מדהים. לגבי שאלתך על הסגנון אינני יודעת. אני רק יודעת שזה היה בתנור והיה על זה כל מיני תבלינים ירוקים ומעניינים. אגב אני עומדת ללכת לסופר, רציתי לשאול אותך איזה חומץ בלסמי וחומץ בן יין אדום ולבן לקנות???? של אילו חברות?

אתי@

New member
מה לא לקנות ../images/Emo31.gif

לא לקנות את החומץ בן יין של כרמל מזרחי מסדרת השף. לטעמי החמצים מהסדרה הזאת לא משהו ועדיף להשקיע עוד כמה שקלים בחומץ בן יין איכותי. וכמו שיעלי2 אמרה - זה ממש חובה בבית שאוהבים בו סלטים ולחמים טובים.

למעלה