מתכונים לאנשים רגישים לגלוטן (צליאק)
שלום, אני מחפש מתכונים לעוגיות ו/או עוגות מקמח תירס המכיל כמות קטנה של קמח. אני תמיד מחליף את הקמח לקמח מלא (אני חושב שהוא טוב יותר גם לאנשים הרגישים מאשר הקמח הלבן). מניסיון כאשר אפיתי והחלפתי את כל כמות הקמח לקמח ללא גלוטן העוגיות לא יצאו טוב. המרקם שלהם הלך, הם לא היו יציבים, הם פשוט נזלו והפכו שלולית עיסתית ודביקה. איך אפשר ללמוד לבשל ולאפות לאנשיםהרגישים לגלוטן, או איזה תחליף טבעי יש לגלוטן שעדיין נותן תוצאות טובות. תודה בן
שלום, אני מחפש מתכונים לעוגיות ו/או עוגות מקמח תירס המכיל כמות קטנה של קמח. אני תמיד מחליף את הקמח לקמח מלא (אני חושב שהוא טוב יותר גם לאנשים הרגישים מאשר הקמח הלבן). מניסיון כאשר אפיתי והחלפתי את כל כמות הקמח לקמח ללא גלוטן העוגיות לא יצאו טוב. המרקם שלהם הלך, הם לא היו יציבים, הם פשוט נזלו והפכו שלולית עיסתית ודביקה. איך אפשר ללמוד לבשל ולאפות לאנשיםהרגישים לגלוטן, או איזה תחליף טבעי יש לגלוטן שעדיין נותן תוצאות טובות. תודה בן