מתכונים מהמסיבה שעל הגג

למוןדבש

New member
מתכונים מהמסיבה שעל הגג

לחמניות קוואקר ועשבי תיבון: 1 ק"ג קמח לבן 4\3 כוס קוואקר 3 כפות שמרים יבשים 2\1 כוס שמן זית 2\1 כוס סוכר כ-3.5 כוסות מים פושרים (לפי מה שנכנס לבצק) - מתחילים לישה במיקסר וכשהבצק מתחיל לתגבש מוסיפים כף גדושה מלח 4 כפות בזיליקום יבש ו-4 כפות אורגנו יבש (אפשר בעצם מה שרוצים) מתפיחים עד להכפלת הנפח קולעים לצורה שרוצים ואופים סלט פסטה ברוקולי פרמז'ן: מבשלים פסטה לפי הוראות היצרן מבשלים ברוקולי עד לריכוך הרצוי 0אני אוהבת אותו חצי מבושל ולא סמרטוט) במחבת: ממיסים חמאה (כ-50ג"ר) ושמן זית בנדיבות כשחם מכניסים פנימה כ- 10 שיני שום כתושות קליפה מלימון אחד ומיץ משני לימונים את הרוטב מערבבים עם הפסטה והברוקולי ומוסיפים מלח ופלפל שחור גרוס לפי הטעם וכמובן הרבה גבינת פרמז'ן - אנחנו מאוד אוהבים את הסלט הזה ומה שנשאר לוקחים בקופסא לעבודה
היו עוד: לחמניות מקמח מלא, טפאן זיתים, עגבניות מיובשות, גבינות, חמאה, סלט פסטה עם פלפלים קלוים וחצילים, סלט גזר מצוין (אני אביא את המתכון לרוטב המיוחד בהמשך) סלט חסה, מרק בטטות, מרק מיניסטרונה, מרק כרישה עם תפו"א ופטריות, העוגה המושלמת לקפה של קרין, עוגת גבינה פירורים עם חלבה ושוקולד של קרין, הרבה יין טוב וכמובן מצב רוח! היה נפלא!
 
למעלה