לכל אלו שהשתתפו ולאלו שלא יכלו להגיע, הנה המתכונים של הכיבוד: הראשון, פאדג' שוקולד מ ד ה י ם, מתוך הירחון Cook's Illustrated האחרון עם תוספת קטנה. ומתכון להכנת צ'אי מסלה.
עוגיות קוואקר וקוקוס 250 גרם חמאה רכה ½ 1 כוסות סוכר 4 כפות גלוקוזה חמה (או סירופ מייפל או Golden Syrup) 2 ביצים ½ 2 כוסות קמח רגיל 2 כפיות אבקת אפיה 2 כוסות שיבולת שועל ½ 1 כוסות קוקוס אפשר להוסיף ½ כוס חמוציות ו/או ½ כוס אגוזים קצוצים מקציפים חמאה וסוכר. מוסיפים גלוקוזה. מוסיפים ביצים בזו אחר זו תוך כדי הקצפה. מוציאים מהמיקסר. מוסיפים את שאר החומרים. מקררים. אפשר להקפיא את הבצק בשלב הזה. יוצרים כדורים בגודל אגוזי לוז (עם הקליפה...) או קצת יותר גדולים. אפשר להקפיא גם בשלב הזה. אופים בתנור שחומם מראש ל-200 מע"צ עד שמשחים, כ-8 דקות.
בקשר לפאדג' שוקולד - אין לי מיקרו. אפשר בתוך סיר - על אדים? ומה עושים עם הקקאו הגרוס? מפזרים מעל? דבר שני - שלחת לי מייל עם אינפורמציה על הסדנא למטפלים - נמחק לי בטעות. אשמח אם תשלחי לי שוב פרטים (בישול עם ילדים) תודה
בפאדג' אפשר להמיס את השוקולד על אדים (כך היה רשום במתכון המקורי...). את הקקאו הגרוס ערבבתי עם העיסה. לא חייבים להוסיף אותו (הוא לא היה במתכון המקורי אבל לדעתי מוסיף טעם ומרקם). שלחי לי מייל בבקשה ואשלח לך בשמחה את המידע: [email protected] בברכה, אסנת