מתכונים עם קינואה

Shirley808

New member
מתכונים עם קינואה

אני מאוד אוהבת קינואה (וגם בורגול-קינואה של "סוגת"), אבל לפעמים משעמם אותי לאכול את זה בלי כלום. אשמח לקבל רעיונות ומתכונים עם מה אפשר לשלב את הקינואה תודה

d a p h n a

New member
אני אוהבת קינואה בעיקר כסלט

בגרסה אחת אני מערבבת קינואה מבושלת עם קוביות עגבניות, מלפפון, בצל והרבה לימון. בגרסה אחרת אני קוצצת עשבי תיבול, משמשים מיובשים, בצל אדום וכו' ומערבבת לתוך קינואה מבושלת ומצוננת, ומתבלת עם שמן זית, מלח, פלפל והרבה הרבה לימון (שוב), ואז מוסיפה שקדים מולבנים קלויים קלות. זה ממש טעים.

שפע מזל

New member
עם כל דבר שמתאים גם לאורז

תירס+ גמבה חתיכות טופו ופטריות עשבי תיבול ואפונה גזר וקישואים עדשים גזר וכרובית ועוד כיד הדמיון

מתכונים עם קינואה

מצ"ב מעט מתכונים מקווה שיעזור לך.. טיפ: קחי את כל המרכיבים שאת אוהבת במטבח ונסי לשלב אותם עם הקינואה, תאלתרי ואם הזמן תמצאי לך מתכון מנצח משלך- ככה אני התחלתי את דרכי הקולינרית, ניסיתי ניסיתי ועוד פעם ניסיתי. בתאבון, שירי

ואחרון

עוד מתכון מקורי - תבשיל חמישה דגנים של סוגת בנוסח איטלקי בתאבון!!!

ואחרון חביב

סלט קינואה מתוק ומיוחד קינואה מבושלת ביחס של 1 כוס קינואה על 1 כוס מים כשמתקררת, להוסיף לסלט: חמוציות, גמבה חתוכה קטן, פטרויליה קצוצה דק, אגזוי לוז טחונים/שבורים גס (בתמונה יש פיסטוקים) ולרוטב- שמן זית, שמן שומשום ( נותן המון בטעם), מלח, פלפל, לפעמים מוסיפה גם קצת לימון בהצלחה!!

אמא שלי מכינה סלט קינואה

עם כוסברה, מעט נענע, לימון שמן זית פלפל מלח וגרגירי רימון יוצא פשוט מדהים

למעלה