נטע שפילברג
New member
מתכונים צימחוניים להקפאה
ברור לי שזה לא נושא חדש, אני פשוט לא מצליחה למצוא את השרשור הנכון.
גיסתי לעתיד צמחונית ותמיד כשהם באים לבקר זה ללא התראה מוקדמת מספיק ולרוב לאחר סגירת הסופר כך שהיא נאלצת להתמודד עם אוכל מאוד לא חם ומאוד לא "ביתי".
הייתי שמחה למתכונים שניתן להקפיא לאורך זמן (ורצוי גם המלצה לגבי שיטת ההקפאה כי הבנתי שזה משנה באיזה כלי ובאיזו אטימה וכו') ושהטעם שלהם לאחר הפשרה/חימום במיקרו/חימום בתנור יישאר הכי דומה לטרי שיש. אם אפשר, בבקשה, לא רק רעיונות אלא ממש את המתכונים ואת צורת החימום שלהם (להפשיר קודם? ישר למיקרו? וכו')
מלא תודה!!!
ברור לי שזה לא נושא חדש, אני פשוט לא מצליחה למצוא את השרשור הנכון.
גיסתי לעתיד צמחונית ותמיד כשהם באים לבקר זה ללא התראה מוקדמת מספיק ולרוב לאחר סגירת הסופר כך שהיא נאלצת להתמודד עם אוכל מאוד לא חם ומאוד לא "ביתי".
הייתי שמחה למתכונים שניתן להקפיא לאורך זמן (ורצוי גם המלצה לגבי שיטת ההקפאה כי הבנתי שזה משנה באיזה כלי ובאיזו אטימה וכו') ושהטעם שלהם לאחר הפשרה/חימום במיקרו/חימום בתנור יישאר הכי דומה לטרי שיש. אם אפשר, בבקשה, לא רק רעיונות אלא ממש את המתכונים ואת צורת החימום שלהם (להפשיר קודם? ישר למיקרו? וכו')
מלא תודה!!!