מתכונים צימחוניים להקפאה

מתכונים צימחוניים להקפאה

ברור לי שזה לא נושא חדש, אני פשוט לא מצליחה למצוא את השרשור הנכון.
גיסתי לעתיד צמחונית ותמיד כשהם באים לבקר זה ללא התראה מוקדמת מספיק ולרוב לאחר סגירת הסופר כך שהיא נאלצת להתמודד עם אוכל מאוד לא חם ומאוד לא "ביתי".
הייתי שמחה למתכונים שניתן להקפיא לאורך זמן (ורצוי גם המלצה לגבי שיטת ההקפאה כי הבנתי שזה משנה באיזה כלי ובאיזו אטימה וכו') ושהטעם שלהם לאחר הפשרה/חימום במיקרו/חימום בתנור יישאר הכי דומה לטרי שיש. אם אפשר, בבקשה, לא רק רעיונות אלא ממש את המתכונים ואת צורת החימום שלהם (להפשיר קודם? ישר למיקרו? וכו')
מלא תודה!!!
 

bali

New member
מנהל
מציעה לך לשאול גם בפורום מתכונים

כיוון שאנחנו פורום קינוחים ואין פה כל כך מתכונים של אוכל ממש...

אני קצת עסןקה כרגע אבל אשתדל לענות לך מאוחר יותר ולהתייחס כמה שאפשר לבקשתך.
 
למעלה