אתה יודע, ילדים זה עם מיוחד
לא כל דבר מוכנים לאכול..
כדורי בשר ברוטב עגבניות עם פתיתים/אורז תמיד הלך
לפעמים בישלתי אורז עם פיסות נקניקיות טבעול, בצל מטוגן ופפריקה
מרקים הלכו מצויין, בעיקר קרמים
שניצלים - גם
ארוחת בוקר ? למי היה זמן.. קורנפלקס או מאפין שתמיד יש לי במקפיא
לערב -משתדלת שיהיו ירקות, תפחיות (מאפין על בסיס חלב וגבינות צהובות)
לפעמים פיצה ביתית, פסטה ברוטב עגבניות
חביתה משודרגת עם תירס ורוטב פיצה
חלה מטוגנת
מאק אנד צ'יז הולך מצויין וכשאני מכינה אני מקפיאה מנות, נהדר אחרי הפשרה
לפעמים מוסיפה מחית ברוקולי לבשמל או פטריות פרוסות מטוגנות
[URL]http://lechol-leshanot-lehanot.blogspot.co.il/2014/06/blog-post_22.html[/URL]
רכיבים:
1 שקית פסטה צינורות, לבשל במי מלח עד שמתרכך
1 סלסלת פטריות פרוסות
3 כפות קמח
1 כפית מלח
1 ליטר שמנת לבישול/חלב
250 גר' גבינת קצ'קבל
אופן ההכנה:
מטגנים את הפטריות ב-4-5 כפות שמן, כשהן מתחילות להזיע
מוסיפים את הקמח, בוחשים במהירות
מוסיפים את הנוזלים והמלח ומערבבים עד לרתיחה ולהסמכה
כשהרוטב סמיך ומבעבע חותכים את הגבינה הצהובה לפיסות קטנות
מכניסים לרוטב
הגבינה תימס תוך דקות ספורות ואז אפשר לערבב
לערבב את הפסטה עם הרוטב
להעביר לתבנית חד פעמית בגודל דף מחשב
לאפות בחום 195 מעלות 45 דקות