גולאש חומוס
להשרות במשך הלילה 300 גר´ חומוס. לבשל את החומוס במשך שעה בערך, עד שמתרכך. (לאחר הרתיחה הראשונה, יצוף קצף. את הקצף יש להוציא- בעזרת כפית- ולהשליך. כעת, יש להביא את הסיר לרתיחה שניה, להנמיך את האש- ולהמשיך בבישול). להוסיף לסיר: 2 בצלים וכרישה- פרוסים. 2 גזרים ושני תפוחי אדמה מקוצצים. לבשל הכל חצי שעה נוספת, בערך, עד שמתרכך. להוסיף 2 כוסות כרוב קצוץ, תבלינים, 2 כפות שמן לבשל 10 דקות נוספות. בתאבון!