איילת לטוביץ
New member
רוטב הלימון
הספציפי הזה לא יכול להישמר למספר שעות. הצעתי היא שתגיע עד שלב החמאה, מתי שנוח לך, ואת הערבוב האחרון עם החמאה תעשה ממש לפני ההגשה. ככה עושים גם במסעדות, אלא אם כן מקלקלים את הרוטב בתוספת עמילן (קמח, או קורנפלור).
הספציפי הזה לא יכול להישמר למספר שעות. הצעתי היא שתגיע עד שלב החמאה, מתי שנוח לך, ואת הערבוב האחרון עם החמאה תעשה ממש לפני ההגשה. ככה עושים גם במסעדות, אלא אם כן מקלקלים את הרוטב בתוספת עמילן (קמח, או קורנפלור).