מתכוני דגים בבירה
דג פורל אפוי בבירה: המצרכים: 2 דגי פורל, בקבוק בירה קרלסברג 330 מ``ל, 2 שיני שום כתושות, פטרוזיליה קצוצה,מלח ופלפל ומיץ לימון הוראות הכנה: להשרות את הדגים במלח ובמיץ לימון כחצי שעה. לערבב את הבירה, השום, הפטרוזיליה, המלח והפלפל ולצקת את התערובת על הדג בתוך תבנית. לאפות במשך כ- 20 דקות בתנור בחום בינוני. סלמון ברוטב בירה: המצרכים: 6 פרוסות סלמון (כ- 150 גרם כל פרוסה), רבע כוס שמן זית, או 50 גרם חמאה, 4 ענפי רוזמרין, 6 שיני שום קלופות וחצויות, כוס בירה קרלסברג, מלח ופלפל. לרוטב: כוס בירה קרלסברג, שמנת לבישול, שתי שיני שום מעוכות, 1 סלסלת פטריות שמפניון טריות, 50 גרם חמאה, 1 כף קמח, 1 כף גדושה מרק פטריות, 1 כף חרדל, 1 כפית סוכר, מלח ופלפל אוםן ההכנה: להשרות כשעתיים את פרוסות הדגים בבירה. לסנן מהנוזלים, לנגב ולהוסיף מלח ופלפל. לטגן את עלי הרוזמרין ושיני השום באילפס רחב עם מכסה. להוסיף את פרוסות הסלמון ולטגן כ- 3 דקות כל צד, עד להשחמה. להוציא את הדגים, הרוזמרין והשום. להוסיף למחבת את חומרי הרוטב, לפזר מעליהם עלי רוזמרין ולהביא לרתיחה. להוסיף את הדגים, לכסות ולהרתיח יחד. להגיש עם תפו``א מבושלים ושמיר
דג פורל אפוי בבירה: המצרכים: 2 דגי פורל, בקבוק בירה קרלסברג 330 מ``ל, 2 שיני שום כתושות, פטרוזיליה קצוצה,מלח ופלפל ומיץ לימון הוראות הכנה: להשרות את הדגים במלח ובמיץ לימון כחצי שעה. לערבב את הבירה, השום, הפטרוזיליה, המלח והפלפל ולצקת את התערובת על הדג בתוך תבנית. לאפות במשך כ- 20 דקות בתנור בחום בינוני. סלמון ברוטב בירה: המצרכים: 6 פרוסות סלמון (כ- 150 גרם כל פרוסה), רבע כוס שמן זית, או 50 גרם חמאה, 4 ענפי רוזמרין, 6 שיני שום קלופות וחצויות, כוס בירה קרלסברג, מלח ופלפל. לרוטב: כוס בירה קרלסברג, שמנת לבישול, שתי שיני שום מעוכות, 1 סלסלת פטריות שמפניון טריות, 50 גרם חמאה, 1 כף קמח, 1 כף גדושה מרק פטריות, 1 כף חרדל, 1 כפית סוכר, מלח ופלפל אוםן ההכנה: להשרות כשעתיים את פרוסות הדגים בבירה. לסנן מהנוזלים, לנגב ולהוסיף מלח ופלפל. לטגן את עלי הרוזמרין ושיני השום באילפס רחב עם מכסה. להוסיף את פרוסות הסלמון ולטגן כ- 3 דקות כל צד, עד להשחמה. להוציא את הדגים, הרוזמרין והשום. להוסיף למחבת את חומרי הרוטב, לפזר מעליהם עלי רוזמרין ולהביא לרתיחה. להוסיף את הדגים, לכסות ולהרתיח יחד. להגיש עם תפו``א מבושלים ושמיר