מתכוני דגים בבירה

גילל

New member
מתכוני דגים בבירה

דג פורל אפוי בבירה: המצרכים: 2 דגי פורל, בקבוק בירה קרלסברג 330 מ``ל, 2 שיני שום כתושות, פטרוזיליה קצוצה,מלח ופלפל ומיץ לימון הוראות הכנה: להשרות את הדגים במלח ובמיץ לימון כחצי שעה. לערבב את הבירה, השום, הפטרוזיליה, המלח והפלפל ולצקת את התערובת על הדג בתוך תבנית. לאפות במשך כ- 20 דקות בתנור בחום בינוני. סלמון ברוטב בירה: המצרכים: 6 פרוסות סלמון (כ- 150 גרם כל פרוסה), רבע כוס שמן זית, או 50 גרם חמאה, 4 ענפי רוזמרין, 6 שיני שום קלופות וחצויות, כוס בירה קרלסברג, מלח ופלפל. לרוטב: כוס בירה קרלסברג, שמנת לבישול, שתי שיני שום מעוכות, 1 סלסלת פטריות שמפניון טריות, 50 גרם חמאה, 1 כף קמח, 1 כף גדושה מרק פטריות, 1 כף חרדל, 1 כפית סוכר, מלח ופלפל אוםן ההכנה: להשרות כשעתיים את פרוסות הדגים בבירה. לסנן מהנוזלים, לנגב ולהוסיף מלח ופלפל. לטגן את עלי הרוזמרין ושיני השום באילפס רחב עם מכסה. להוסיף את פרוסות הסלמון ולטגן כ- 3 דקות כל צד, עד להשחמה. להוציא את הדגים, הרוזמרין והשום. להוסיף למחבת את חומרי הרוטב, לפזר מעליהם עלי רוזמרין ולהביא לרתיחה. להוסיף את הדגים, לכסות ולהרתיח יחד. להגיש עם תפו``א מבושלים ושמיר
 
פרסומת סמויה

גבירותי ורבותי קבלו את איש יחסי הציבור של החברה למשקאות קלים, שאין לו סבלנות- דבר ראשון, כי בדבר הבירה שהוא מפרסם הינו אמורים לדבר שבוע מהיום. ויש לו את החוצפה להכריז על הבירה הזו כיחידה למתכונים שנתן. בירות הן עניין של טעם והשוק שלנו מוצף בהמון מהן. מתכונים עם בירה תמיד חיממו את ליבי, במיוחד בחורף. אנשי יחסי ציבור חוצפנים. עושים לי את זה קצת פחות. עמכם הסליחה. נדאג שלא יחדרו לפורומנו עוד כאלה.
 
למעלה