מתכוני יום הולדתי

השבוע חגגתי יום הולדת שבעים, והנה מתכוני הסעודה שהוגשה. הכול פרווה כי כבר חילקתי את כל כלי האירוח וההגשה היפים שלי
ולא הייתה אפשרות להכין בשרי לגמרי או חלבי לגמרי. תיכף נראה אם אצליח לצרף את הקובץ.
 

קבצים מצורפים

  • יום הולדת שבעים.docx
    2.6 MB · צפיות: 25

אמרלדה

Active member
השבוע חגגתי יום הולדת שבעים, והנה מתכוני הסעודה שהוגשה. הכול פרווה כי כבר חילקתי את כל כלי האירוח וההגשה היפים שלי
ולא הייתה אפשרות להכין בשרי לגמרי או חלבי לגמרי. תיכף נראה אם אצליח לצרף את הקובץ.
מזל טוב אורני, שנת הולדת שמחה והרבה בריאות.
בצל ממולא בצורתו הסגלגלה היה מאכל חובה בחגים ובחלק מהשבתות בבית אמי וסבתי העיראקיות.
גם אצלנו מילאו אותו בדרך כלל באורז עגול בלבד, ללא בשר. התיבול היה חמוץ-מתקתק. קל למילוי וטעים טעים.
הסעודה שלך נראית ונקראת מעולה, כרגיל. מאחלת לך הרבה שנים שמחות.
 
נערך לאחרונה ב:

ר ח לי

New member
השבוע חגגתי יום הולדת שבעים, והנה מתכוני הסעודה שהוגשה. הכול פרווה כי כבר חילקתי את כל כלי האירוח וההגשה היפים שלי
ולא הייתה אפשרות להכין בשרי לגמרי או חלבי לגמרי. תיכף נראה אם אצליח לצרף את הקובץ.
מזל טוב אורני.:love:
הרבה בריאות , פרנסה טובה ונחת.

בזכותך התחברתי לפורום.
לעיתים רחוקות אני נכנסת לקרוא כאן מבלי להירשם.
רציתי לקרוא את הקובץ שהעלת והייתי צריכה להירשם .
ב"ה הצלחתי להתחבר לשם המשתמש שלי.

מאד נהננתי לקרוא את הקובץ.
חלק מהמתכונים אני מכירה ומכינה מדי פעם.
 

לאה סי

Active member
המלצה: תבשיל קישואים ופטריות

מזהיבים בצל, מוסיפים רצועות קישואים (כ-4-5) ומאדים.
מוסיפים פטריות שלמות משומרות ומאדים עוד קצת.
מוסיפים שמיר קצוץ, קצת קמח, אבקת מרק עוף, פפריקה ומים. מאדים עוד קצת.

מקור: ציפי, הבת השנייה של
 

לאה סי

Active member
המלצה: תבשיל קישואים ופטריות

מזהיבים בצל, מוסיפים רצועות קישואים (כ-4-5) ומאדים.
מוסיפים פטריות שלמות משומרות ומאדים עוד קצת.
מוסיפים שמיר קצוץ, קצת קמח, אבקת מרק עוף, פפריקה ומים. מאדים עוד קצת.

מקור: ציפי, הבת השנייה של
נכתב כאן בטעות!!!
 

עדיקים

Active member
מזל טוב אורני
מאחלת לך עוד הרבה שנים של בריאות ואושר.

אחלה מתכונים, שאלה לגבי הסלט עדשים ואבוקדו, אפשר לדעתך לוותר על האבוקדו? לא אוהבת ולא אוכלת. אולי רעיון למשהו אחר במקום?

תודה רבה
 
מזל טוב אורני
מאחלת לך עוד הרבה שנים של בריאות ואושר.

אחלה מתכונים, שאלה לגבי הסלט עדשים ואבוקדו, אפשר לדעתך לוותר על האבוקדו? לא אוהבת ולא אוכלת. אולי רעיון למשהו אחר במקום?

תודה רבה
כמובן שאפשר אך לטעמי זה סתם יהיה סלט ירקות עם עדשים. גם צבע הסלט ייפגם, כי הצבע הירוק חשוב לדעתי, ליופיו של הסלט. לא עולה בדעתי חלופה מתאימה.
 

עדיקים

Active member
כמובן שאפשר אך לטעמי זה סתם יהיה סלט ירקות עם עדשים. גם צבע הסלט ייפגם, כי הצבע הירוק חשוב לדעתי, ליופיו של הסלט. לא עולה בדעתי חלופה מתאימה.
אז אני אוותר על הסלט למרות שנראה טעים אולי את באמת צודקת לא טעמתי עם או בלי אבוקדו, מוכנה לבשל גם דברים שאני לא אוכלת בסלטים לא, רק סלטים שאני אוהבת אני מכינה.
 

shira1960

Active member
השבוע חגגתי יום הולדת שבעים, והנה מתכוני הסעודה שהוגשה. הכול פרווה כי כבר חילקתי את כל כלי האירוח וההגשה היפים שלי
ולא הייתה אפשרות להכין בשרי לגמרי או חלבי לגמרי. תיכף נראה אם אצליח לצרף את הקובץ.
מזל טוב אורני, נראה שהיה יופי של אירוע.

מזל טוב אורני
מאחלת לך עוד הרבה שנים של בריאות ואושר.

אחלה מתכונים, שאלה לגבי הסלט עדשים ואבוקדו, אפשר לדעתך לוותר על האבוקדו? לא אוהבת ולא אוכלת. אולי רעיון למשהו אחר במקום?

תודה רבה
עדיקים - נראה לי שהייתי מוסיפה איזה פרי במקום האבוקדו (אני לא מדברת מניסיון כי לא הבנתי ולא טעמתי ואני לא אוכלת פלפלים) - הייתי חושבת על תפוח עץ, או אפרסמון או מנגו.
 

michalgad

Active member
מזל טוב! שתזכו לשנים רבות נעימות וטובות !
חנוכה שמח!!
 

הבת המתהוללת

Well-known member
מנהל
אורני, מזל טוב, עד מאה כעשרים|מזלט|.
המתכונים נקראים נהדר. הבצלים הממולאים נראים מפתים ביותר! בטוחה שהיה מפגש יום הולדת כיפי ומרגש.
 
אורני, מזל טוב, עד מאה כעשרים|מזלט|.
המתכונים נקראים נהדר. הבצלים הממולאים נראים מפתים ביותר! בטוחה שהיה מפגש יום הולדת כיפי ומרגש.
תודה רבה. להכין בצלים למילוי למדתי מקיצי, כוכבת פורום אוכל וויינט. רק בזכותה הבנתי כמה שזה לא מסובך.
אני אוהבת להכין יום מראש, יושבת בערב, וממלאת תוך צפייה בטלוויזיה או פטפוט עם חברה, וכך לא מרגישה
שמבזבזת את הזמן. מכניסה למקרר ולמחרת מוסיפה את הנוזלים ומבשלת. זה מאכל באמת נהדר ותמיד נחטף.
 

עדיקים

Active member
מעולם לא מלאתי בצלים...אולי בזכותך אנסה כשאחזור מארה"ב (ל-3 ימי בידוד..).
בצל ממולא זה ממש טעים, עשינו כמה פעמים בשנים האחרונות, לפני היתה לי פוביה למלא בצל. זה הרבה יותר קל ממש שחשבתי וטעים מאוד, אני ממלא רק צמחוני יש לי מתכון מהספר של לייזה פאנלים מוצלח מאוד.
לא חשבתי על הרעיון של אורני לעשות את זה תוך כדי צפייה בטלויזיה/שיחה עם חברה ערב לפני ולחסוך לי זמן יכול להיות אחלה פתרון כשיש הרבה בישולים נוספים.
 
למעלה