מזל טוב אורני, שנת הולדת שמחה והרבה בריאות.השבוע חגגתי יום הולדת שבעים, והנה מתכוני הסעודה שהוגשה. הכול פרווה כי כבר חילקתי את כל כלי האירוח וההגשה היפים שלי
ולא הייתה אפשרות להכין בשרי לגמרי או חלבי לגמרי. תיכף נראה אם אצליח לצרף את הקובץ.
מזל טוב אורני.השבוע חגגתי יום הולדת שבעים, והנה מתכוני הסעודה שהוגשה. הכול פרווה כי כבר חילקתי את כל כלי האירוח וההגשה היפים שלי
ולא הייתה אפשרות להכין בשרי לגמרי או חלבי לגמרי. תיכף נראה אם אצליח לצרף את הקובץ.
נכתב כאן בטעות!!!המלצה: תבשיל קישואים ופטריות
מזהיבים בצל, מוסיפים רצועות קישואים (כ-4-5) ומאדים.
מוסיפים פטריות שלמות משומרות ומאדים עוד קצת.
מוסיפים שמיר קצוץ, קצת קמח, אבקת מרק עוף, פפריקה ומים. מאדים עוד קצת.
מקור: ציפי, הבת השנייה של
כמובן שאפשר אך לטעמי זה סתם יהיה סלט ירקות עם עדשים. גם צבע הסלט ייפגם, כי הצבע הירוק חשוב לדעתי, ליופיו של הסלט. לא עולה בדעתי חלופה מתאימה.מזל טוב אורני
מאחלת לך עוד הרבה שנים של בריאות ואושר.
אחלה מתכונים, שאלה לגבי הסלט עדשים ואבוקדו, אפשר לדעתך לוותר על האבוקדו? לא אוהבת ולא אוכלת. אולי רעיון למשהו אחר במקום?
תודה רבה
אז אני אוותר על הסלט למרות שנראה טעים אולי את באמת צודקת לא טעמתי עם או בלי אבוקדו, מוכנה לבשל גם דברים שאני לא אוכלת בסלטים לא, רק סלטים שאני אוהבת אני מכינה.כמובן שאפשר אך לטעמי זה סתם יהיה סלט ירקות עם עדשים. גם צבע הסלט ייפגם, כי הצבע הירוק חשוב לדעתי, ליופיו של הסלט. לא עולה בדעתי חלופה מתאימה.
מזל טוב אורני, נראה שהיה יופי של אירוע.השבוע חגגתי יום הולדת שבעים, והנה מתכוני הסעודה שהוגשה. הכול פרווה כי כבר חילקתי את כל כלי האירוח וההגשה היפים שלי
ולא הייתה אפשרות להכין בשרי לגמרי או חלבי לגמרי. תיכף נראה אם אצליח לצרף את הקובץ.
עדיקים - נראה לי שהייתי מוסיפה איזה פרי במקום האבוקדו (אני לא מדברת מניסיון כי לא הבנתי ולא טעמתי ואני לא אוכלת פלפלים) - הייתי חושבת על תפוח עץ, או אפרסמון או מנגו.מזל טוב אורני
מאחלת לך עוד הרבה שנים של בריאות ואושר.
אחלה מתכונים, שאלה לגבי הסלט עדשים ואבוקדו, אפשר לדעתך לוותר על האבוקדו? לא אוהבת ולא אוכלת. אולי רעיון למשהו אחר במקום?
תודה רבה
תודה רבה. להכין בצלים למילוי למדתי מקיצי, כוכבת פורום אוכל וויינט. רק בזכותה הבנתי כמה שזה לא מסובך.אורני, מזל טוב, עד מאה כעשרים.
המתכונים נקראים נהדר. הבצלים הממולאים נראים מפתים ביותר! בטוחה שהיה מפגש יום הולדת כיפי ומרגש.
אלה הממולאים הכי מיוחדים לטעמי, אולי רק עלי גפן משתווים לזה.מעולם לא מלאתי בצלים...אולי בזכותך אנסה כשאחזור מארה"ב (ל-3 ימי בידוד..).
הבנים שלי אוכלים רק בצל. מבית סבתא. אבל אני אוהבת גם כרוב ממולא, אפילו יותר מעלי גפן,אלה הממולאים הכי מיוחדים לטעמי, אולי רק עלי גפן משתווים לזה.
בצל ממולא זה ממש טעים, עשינו כמה פעמים בשנים האחרונות, לפני היתה לי פוביה למלא בצל. זה הרבה יותר קל ממש שחשבתי וטעים מאוד, אני ממלא רק צמחוני יש לי מתכון מהספר של לייזה פאנלים מוצלח מאוד.מעולם לא מלאתי בצלים...אולי בזכותך אנסה כשאחזור מארה"ב (ל-3 ימי בידוד..).
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.