מתכוני לחם
נפלו לידי אריזת קמח חיטה מלא (אמיתי, כלומר שגרגר החיטה כולו נטחן ולא הופרד והוחזר וכו'), קמח שיפון כנ"ל, וארבעה ימי חופש.
מה אני עושה איתם? נראה לי הגיוני שלחם? אז צריך מתכונים מוצלחים שלא מצריכים המון לישה (אני עצלנית ואין לי בלנדר).
גם רעיונות שהם לא לחם יתקבלו בברכה, כל עוד הם לא עוגות/עוגיות/דברי מתיקה באופן כללי.
תודה מראש.
נפלו לידי אריזת קמח חיטה מלא (אמיתי, כלומר שגרגר החיטה כולו נטחן ולא הופרד והוחזר וכו'), קמח שיפון כנ"ל, וארבעה ימי חופש.
מה אני עושה איתם? נראה לי הגיוני שלחם? אז צריך מתכונים מוצלחים שלא מצריכים המון לישה (אני עצלנית ואין לי בלנדר).
גם רעיונות שהם לא לחם יתקבלו בברכה, כל עוד הם לא עוגות/עוגיות/דברי מתיקה באופן כללי.
תודה מראש.