מתכוני עוף ם בירה
עוף בבירה: עוף מחולק לארבעה חלקים, או כרעי עוף למשרה: 200 גרם משמשים מיובשים, 3-4 עלי רוזמרין, בקבוק בירה קרלסברג 330 מ``ל, כפית מלח, כפית פלפל הוראות הכנה: לערבב את חומרי המשרה ולהשרות את העוף במשך הלילה. לסדר את חלקי העוף בתבנית ולהוסיף להם את המשרה. לאפות 54-60 דקות בתנור שחומם מראש בחום בינוני עד להשחמה. שניצל מטוגן בבירה: מצרכים: בקבוק בירה קרלסברג 330 מ``ל, 2 ביצים, 2 כוסות קמח, 1 כף מרק עוף, פלפל שחור, 1ק``ג חזה עוף אופן הכנה: לפרוס את חזה העוף ולבשל במים רותחים חצי בישול. לערבב את שאר החומרים עד לקבלת בצק דביק, שבו יש לטבול את חזה העוף ולטגן בשמן חם ועמוק.
עוף בבירה: עוף מחולק לארבעה חלקים, או כרעי עוף למשרה: 200 גרם משמשים מיובשים, 3-4 עלי רוזמרין, בקבוק בירה קרלסברג 330 מ``ל, כפית מלח, כפית פלפל הוראות הכנה: לערבב את חומרי המשרה ולהשרות את העוף במשך הלילה. לסדר את חלקי העוף בתבנית ולהוסיף להם את המשרה. לאפות 54-60 דקות בתנור שחומם מראש בחום בינוני עד להשחמה. שניצל מטוגן בבירה: מצרכים: בקבוק בירה קרלסברג 330 מ``ל, 2 ביצים, 2 כוסות קמח, 1 כף מרק עוף, פלפל שחור, 1ק``ג חזה עוף אופן הכנה: לפרוס את חזה העוף ולבשל במים רותחים חצי בישול. לערבב את שאר החומרים עד לקבלת בצק דביק, שבו יש לטבול את חזה העוף ולטגן בשמן חם ועמוק.