מתכוננים לז'לגיריס

trigotrigo

New member
מתכוננים לז'לגיריס

אז מכבי הביסה היום את אשקלון. כמעט 30 נקודות הפרש, מומנט מספיק טוב אחרי הניצחון על ריאל שיכול להביא אותה במצב הכי טוב לקראת המשחק האחרון בשלב 16 הגדולות - אבל יכול גם להפיל אותה באותו האופן. אחרי שהבטחנו עליה להצלבה, מגיע המשחק הגורלי שייקבע אם נפגוש את צסקא האימתנית או שנקבל שי לפסח עם כיוון מתוק לפיינל פור. והנה תזכורת למשחק הגדול ההוא: שתי שניות לסיום, מזל גדול בהחטאה מהעונשין ושארפ שאין עוד מלבדו עושים את נס ז'לגיריס (תודה לפורום האולטראס)

מיטלוש8

New member
בכל פעם שאני רואה את הקטע הזה

אני מתרגשת מחדש,
אין, זה פשוט הקטע הכי הכי...

trigotrigo

New member
יש עוד קטע אחד כזה

שאולי פחות מרגש מבחינת המעמד, אבל פשוט אדיר מבחינת הסיכון וההצלחה - בורשטיין הולך לעונשין בהפרש ארבע, קולע אחת, מחטיא את השניה בכוונה וצולף שלשת ריבאונד ענקית..

שומו

New member
../images/Emo31.gif

כמה טעויות: זה היה בפיגור 97-94 בבולוניה נגד סקיפר (באותה עונה של נס זלגיריס). טל הלך לקו, החטיא את הראשונה בטעות ואת ה-2 בכוונה. באסטון לקח את הכדור החוזר (מס' 18 שלו באותו ערב) והוציא החוצה לטל, שקבר שלשה שהשוותה את התוצאה ל-97-97 ושלחה את המשחק להארכה, בה ניצחה מכבי 111-104
.

trigotrigo

New member
וחוץ מזה, על מה אתה בוכה?

החטיא עונשין? החטיא. קלע שלשה? קלע. חלאס.

שומו

New member
חס ושלום, אני ממש לא בוכה.

הוכחות אתה רוצה
בבקשה: הקטע הראשון. זה קליפ של 4 סלי קלאץ' בעונת 03\04: טל בבולוניה, AP במוסקבה, שאראס נגד מונטפאשי סיינה (88-86 למכבי מג'אמפ שלו שנייה וחצי לסיום. זה היה במחזור האחרון של שלב הבתים והניצחון הבטיח למכבי את ראשות הבית בטופ 16) וכמובן- נס זלגיריס. והנה הסטטיסטיקות מהמשחק: http://www.euroleague.net/main/results/showgame?gamenumber=4&gamecode=44&phasetypecode=rs&seasoncode=e2003

יו45

New member
רק לשם הסדר הטוב

אתה טועה ושומו צודק. מכבי רדפה אחריהם כמעט כל המשחק ואז טל עמד החטיא את הראשונה, ולא היתה לו ברירה אלא להחטיא ולחכות לריבאונד שהגיע באמת מידיו של באסטון . זו היתה שנה פשוט מופלאה שהסתיימה עם הצגה ענקית בגמר.

trigotrigo

New member
אני מת להתווכח איתך על זה

רק תוכיח לי שאני טועה ותראה לי קלטת, אני מבטיח לשתוק

יו45

New member
אני לא יודע איך מעלים קבצים לאתר

וגם לא איך מעלים קישור. אני אמצא את זה בקרוב באחד האתרים (או אתרים של מכבי או יוטיוב ודומיו) ואני אשלח אותך לשם . בינתיים תאלץ להאמין לי .

מיטלוש8

New member
ויש את הקטע שפארקר קולע שלשה נגד צסק"א

בשתי שניות האחרונות, היה 80-80 ופארקר בסיבוב מכניס שלשה אדירה והופך ל83-80 למכבי בסיום, אחח איזה שחקן!! לגבי הקטע עם בורשטיין- אני זוכרת את זה, יש לי את זה איפושהו צרוב..!

למעלה