מתכוננים לחג ב
אנשים

מתכוננים לחג ב../images/Emo43.gif אנשים

יעל עזרא, מטפלת זוגית ומשפחתית, מנחת קבוצות תתארח בין השעות 21.00-23.00 בפורום אם לאם-קשרי אמהות ותשיב לשאלות בנושא חגים, משפחות ומה שביניהם.אתם מוזמנים לשרשר את שאלותיכם: http://157.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1429&msgid=105022465
מרתון רכיבה טיפולית בפורום סוסים יתארחו נציגי בתי ספר השונים לרכיבה טיפולית יענו על כל שאלותיכם בנושאי רכיבה טיפולית, הקורסים השונים, בתי הספר, תוכניות הלימוד, והמקצוע בכלל. אתם מוזמנים לשרשר שאלות http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=382&msgid=105024558
פותחים את השנה עם מתנה אתר
תפוז אנשים ואתר http://www.artlook.co.il מסדרים לכם מתנות שוות לחג אתם מוזמנים לסכם את השנה החולפת באופן מקורי בפורום נשואים ונשואת או אולי ולעצב כרטיסי ברכה בפורום ימי הולדת ומתנות ואולי תזכו במתנות מדליקות במיוחד
הבלוגיה ואתר ההכרויות "כפיות" מזמינים אתכם לתחרות "סיפורי סינגלס" שתפו אותנו בחוויות הרווקות שלכם ותוכלו לזכות במנוי מתנה ל"כפיות". פרטים נוספים והנחיות השתתפות, בבלוג הבית: http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=1070686
כל מה שרציתם לדעת על דגים: חריימה, גפילטעפיש ועוד. לרגל ראש השנה, פרויקט בערוץ האוכל http://www.tapuz.co.il/food/default.asp

4hilla4

New member
ספרו קצת על בית ספר\תיכון\אוניברסיטה!

איך היו השלושה ימים האחרונים?!?! באיזה כיתה אתם והאם אתם מרוצים מהמורים?! חווה שמנה מגעילה דוחה והמורה היחידה שקראה לי סנובית... שמנהההההההה.... *נרגעתי* אני ארחיב אחר כך אם מישהו רוצה לדעת למה אני כל כך שונאת את המורה הזאת

תרחיבי ../images/Emo11.gif

הכל אותו דבר. לקום ב6,לצאת ב7,לישון בשיעורים. בלהבלהבלה. אני מרגישה כאילו השנה התחילה לפני 11 שנה בלי חופשים וזה *מפהקת* אבל נו,טוב,גם ככה אני מסיימת ללמוד במרץ.

4hilla4

New member
שיאו כל כך כיף לך!! ההרחבה-->>

טוב אז ככה, יש לנו קורסים והמורה חווה היא פשוט מורה שמנה עם תלתלים מכוערת.. אני אנסה לצלם אותה ולעלות תמונה שלה לכאן *שמנה* אז בשיעור היא שאלה אם אנחנו רוצים שהיא תכתוב משהו באנגלית או בעברית, אף אחד לא ענה לה ובגלל שכולם יודעים שאני חולה! על אנגלית אז אמרתי מן הסתם "אנגלית" היא הלכה ללוח הסתובבה אליי וקראה לי סנובית ואני עדיין מחכה להתנצלות! מורה מגעילה! היא מלמדת 34 שנה בבית הספר ואני חייבת לספר לכם משהו, אולי זה לא ישמע כל כך מצחיק אבל באותו הזמן אני נקרעתי.. היה לנו שיעור ראשון בבאלאנס= קבוצת ריקוד והמורה שלנו דיברה איתנו על חווה השמנה. אז היא אמרה- וואי חווה הזאת הרבה זמן בבית הספר הזה! אז חברה שלי אומרת- אין פלא שהיא מלמדת היסטוריה... היא בעצמה פרי-היסטורית.. ואני והיא התחלנו להתפקע מצחוק!!.. לא יודעת למה זה פשוט קרע אותי מצחוק.. קיצר, שיעור אחד היא גם אמרה לי- מה את חושבת את עצמך ל?! והיא כל הזמן צורחת!!!!!!!! יש לנו לפחות רק שעתיים איתה וזה גם יותר מדי! אני לא יכולה לסבול את הזונה *סליחה על השפה* הזאת!!! *-*התחיל טופ מודל*-*

לא הבנתי משהו.

מה הקשר בין זה שענית לה על השאלה,לבין זה שאת סנובית או לא סנובית?

4hilla4

New member
היא החליטה שאם אני בוחרת

אנגלית על עברית אני סנובית.. עזבי! מורה מפגרת בהחלט והיא מלמדת 34 שנה בבית הספר.. ****היא למדה את אבא שלי

Marg H

New member
../images/Emo207.gifשאלון סוף שבוע- ביצפר!../images/Emo32.gif

שאלון קצרצר על ידי על נושא בית ספר, להחיות את הפורום!- מתנצלת מראש לאלו שלא לומדים יותר, כיף לכם! XD 1. לאיזה כיתה עלית? 2. איך היה היום הראשון של השנה? 3. איך המחנכת? 4. מי בנתים המורה הכי סרוט שנכנס לכיתה? 5. קטעים מצחיקים שקרו לך השבוע בבית הספר? 6. מה המקצוע הכי מטומטם[כדי לשמור על השפה, הכי מיותר] שאתה תלמד השנה? אמרתי קצר

4hilla4

New member
למרות שכבר עניתי על זה..

1. לאיזה כיתה עלית? ז' 2. איך היה היום הראשון של השנה? מעולה! 3. איך המחנכת? מדהימה! היחידה שאני באמת אוהבת! 4. מי בנתים המורה הכי סרוט שנכנס לכיתה? חווה- מורה למורשת
5. קטעים מצחיקים שקרו לך השבוע בבית הספר? השיעורים של חווה.. 6. מה המקצוע הכי מטומטם[כדי לשמור על השפה, הכי מיותר] שאתה תלמד השנה? מורשת

yuval 153

New member
עונה

1. לאיזה כיתה עלית? ז' 2. איך היה היום הראשון של השנה? לא מדהים 3. איך המחנכת? נחמדה 4. מי בנתים המורה הכי סרוט שנכנס לכיתה? האמת אני לא זוכר אותם אני יזכר היום 5. קטעים מצחיקים שקרו לך השבוע בבית הספר? איזה ילד פתר שעתיים תרגיל במטמתיקה ואז הוא גומר והמורה אומרת אף אחד לא הבין כלום ממה שאמרת 6. מה המקצוע הכי מטומטם[כדי לשמור על השפה, הכי מיותר] שאתה תלמד השנה? ערבית

פססססססססדר

1. לאיזה כיתה עלית?יב' 2. איך היה היום הראשון של השנה?מעייף. 3. איך המחנכת?מיותרת (שמרתי על השפה) 4. מי בנתים המורה הכי סרוט שנכנס לכיתה?המורה לתנך (שהיא גם המנהלת) 5. קטעים מצחיקים שקרו לך השבוע בבית הספר?אתם לא תבינו. 6. מה המקצוע הכי מטומטם[כדי לשמור על השפה, הכי מיותר] שאתה תלמד השנה?הבעה,בפרות,ספורט..פשוט תבחרו.

4hilla4

New member
חשבתי אמרת ב' והתחלתי להתפקע מצחוק

עד שהבנתי שזה י'ב ואז צחקתי על עצמי

4hilla4

New member
חחח...אלוהים ישמור!

פעם ראשונה שאני חוזרת מבית הספר בלי שיעורים! הללויההה.. יש עוד יומיים חופש! יאייייייי

adida33

New member
עונה../images/Emo3.gif

1. לאיזה כיתה עלית? י' 2. איך היה היום הראשון של השנה?מוזר.. כי התחלתיח בצפר חדש ואני לא מכירה אף אחד
3. איך המחנכת?נחמדה
4. מי בנתים המורה הכי סרוט שנכנס לכיתה? המורה לאזרחות, הוא בגובה 2 מטר
5. קטעים מצחיקים שקרו לך השבוע בבית הספר?הלכתי לאיבוד 50 פעמים
6. מה המקצוע הכי מטומטם[כדי לשמור על השפה, הכי מיותר] שאתה תלמד השנה? תרבות ישראלXD

Fozzie

New member
../images/Emo80.gifחזרתי ללמוד אנגלית../images/Emo70.gif

והמורה שלי סקוטי
פשוט תענוג....

למעלה