דעתי
היי
היו לך תגובות לכאן ולכאן
כל אחד והעלויות שלו
אף אחד לא ציין שבמידה ואתם פנסיונרים (גם לפי הגיל) אתם זכאים להנחה בחברת חשמל, מים, בזק, אגרת טלויזיה (תבדקו את זה בביטוח לאומי)
בנוסף, במידה ואתם זכאים להוציא תעודת פנסיונר, אתם מקבלים גם הטבות באוטובוסים, רכבות, טיסות, תרופות , כניסות לאתרים שונים ועוד.
והאמת שזה ממש לא מתוך ניצול המעמד, אלא מתוך שימוש בזכויות.
מעבר לכך תחזוקת רכב נורא תלויה באיזה רכב קונים ולאן נוסעים.
אני מוציאה ש"ח אבל אני גם נוסעת כל יום מעל ק"מ לעבודה ובעיר (ואני עובדת מחוץ לעיר)
קניות לבית ובילויים וכל דבר אחר נורא תלוי מה קונים, איפה מבלים , איזה סוג בילוי וכו'
היום בישראל יש הרבה דברים של 11הטבות בכרטיסי אשראי.
בקיצור יש אינספור אפשרויות, ואתם היחידים שאחראים על התקציב הביתי שלכם.
מניסיון של אחת שהיתה חיה ב-2 יבשות שונות + ישראל, כן החיים בישראל יקרים יותר אבל לא בצורה משמעותית, והכנסה בסדר גודל שציינת יספיקו לך די והותר.
בהצלחה!
היי
היו לך תגובות לכאן ולכאן
כל אחד והעלויות שלו
אף אחד לא ציין שבמידה ואתם פנסיונרים (גם לפי הגיל) אתם זכאים להנחה בחברת חשמל, מים, בזק, אגרת טלויזיה (תבדקו את זה בביטוח לאומי)
בנוסף, במידה ואתם זכאים להוציא תעודת פנסיונר, אתם מקבלים גם הטבות באוטובוסים, רכבות, טיסות, תרופות , כניסות לאתרים שונים ועוד.
והאמת שזה ממש לא מתוך ניצול המעמד, אלא מתוך שימוש בזכויות.
מעבר לכך תחזוקת רכב נורא תלויה באיזה רכב קונים ולאן נוסעים.
אני מוציאה ש"ח אבל אני גם נוסעת כל יום מעל ק"מ לעבודה ובעיר (ואני עובדת מחוץ לעיר)
קניות לבית ובילויים וכל דבר אחר נורא תלוי מה קונים, איפה מבלים , איזה סוג בילוי וכו'
היום בישראל יש הרבה דברים של 11הטבות בכרטיסי אשראי.
בקיצור יש אינספור אפשרויות, ואתם היחידים שאחראים על התקציב הביתי שלכם.
מניסיון של אחת שהיתה חיה ב-2 יבשות שונות + ישראל, כן החיים בישראל יקרים יותר אבל לא בצורה משמעותית, והכנסה בסדר גודל שציינת יספיקו לך די והותר.
בהצלחה!