מתכוננים לשנה הבאה

מתכוננים לשנה הבאה../images/Emo178.gif

אוטוטו אנחנו מסיימים 3 שנים באיזי שפירא..... תקופה רצינית בחיים שלנו..... עם כל הבעיות אנחנו מסיימים את המסגרת החממתית הזו.... ומתחילים דרך חדשה...... כנראה נהיה ב"צעד קדימה" ליד נתניה. הגן עושה רושם טוב, הצוות נראה מבטיח, המסר שהם משדרים מתאים לנו מאוד.... אחרי שהיינו כעניים המחזרים על הפתחים, ונדחינו מכול גן וגן, - אלו לא רצו אותנו כי היא לא הולכת, אלו לא רצו כי היא לא מדברת, אלו לא רצו כי נראה להם מורכב מידי.......
מצאנו גן עם רוח של אמונה בילדה, נכונות למאמץ ושמחה על האתגר.....
נקווה שהבפנים, יהיה יפה כמו השיווק....... עם לא מעט חששות וגם עם תקוות ואמונה שעשינו את הדבר הכון... עוד מעט מתחילים דרך חדשה.......

smo

New member
../images/Emo57.gifאמן! מי יתן שהצעידה קדימה תהיה איתנה

שיהיה בהצלחה בדרך החדשה. אחינועם הוכיחה השנה "שיש לה את זה"! ב ה צ ל ח ה! נ.ב. אם יש לכם אפשרות לשוחח עם הורים במקום החדש זה הכי טוב.

מאמינה באמונה שלמה שהפנתרית היפה תוכיח

שהעסקה תצא win-win כלומר ששני הצדדים יצאו נשכרים באותה מידה. היא נלחמה בכוחות האופל ובתור אחת שכזאת רק יחידי סגולה רשאים לקבל את הזכות להמצא בסביבתה וזה כולל את כולם. היא לא סתם ילדה, ולא סתם קרה שכל מיני גנים "התחמקו" מלקבלה בגלל כל מיני סיבות מטופשות, הם אלו שלא מתאימים לה, ולא להיפך. אני בטוחה מאוד בכך. אני מאמינה באמונה שלמה שדרך החתחתים לגבי המתוקה הזאת הסתיימה, ואני מאחלת מכל לבי שתראו את זה במו עינכם מהר . מחזיקה אצבעות כהרגלי גם ברגליים.

המון המון ../images/Emo50.gif בדרך החדשה !!!

אני בטוחה שאחינועם תוכיח את עצמה ואני מקווה שגם הגן יוכיח את עצמו כבחירה הנכונה !!!

../images/Emo140.gif בהצלחה רבה לאחינועם!!!

שנה של התקדמות, נחת, בריאות, הצלחות והרבה שמחה !!! חיבוקים לכולכם, אורלי

ואני בטוחה שאחינעם תצעד קדימה כשם הגן../images/Emo13.gif

גן ששמח לקבל אותה ישקיע בה את הכל באהבה ושמחה, גן שלא רצה לקבל אותה מההתחלה, בטח לא היה גם משקיע כל כך, אלא לצאת ידי חובה ולהוכיח ש"הם צדקו"... תסתכלו קדימה ואני בטוחה שהגן החדש יטיב איתה יחזק ויקדם שיהייה בהצלחה

בעזרת השם לא תתחרטו על בחירתכם../images/Emo13.gif

ואף צוות הגן יהנה מנסיכתכם..... בהצלחה רבה , רגינה

haya or

New member
בהצלחה ,עם יש רוח של אמונה

,נכונות למאמץ ושמחה על האתגר - לא צריך יותר.

למעלה