מתכוננים

rolan

New member
מתכוננים ../images/Emo73.gif

זוכרים שסיפרתי לכם על השבוע בו ניסע אוהי ואנוכי ל"שבוע הרצאות וסדנאות לזוגיות שניה"? ובכן, השבוע הזה מתקרב בצעדי ענק, יום ראשון הקרוב - 27/7. אתמול קיבלנו את תוכנית השבוע ונפלנו מצחוק
... זה הולך כך: 8:30-9:00 ארוחת בוקר 9:00 הרצאה/סדנא 12:30-13:00 ארוחת צהרים 13:00-15:300 מנוחת צהרים 15:30-16:00 קפה ועוגה 16:00-19:30 הרצאה/סדנא 19:30-20:00 ארוחת ערב 20:00-24:00 זמן חופשי ו.... גולת הכותרת.... לינה חובה במקום
אוהי אמר לי שבטח ישימו אותו בחדר עם הבנים ואותי בחדר עם הבנות... סיכמנו גם שמביאים משחת נעליים לצבוע בלילה...
וואוווו אני מתה מצחוק, לא נרגעת מזה, זה נשמע כמו בקייטנות של כיתה ג'.

princess lis

New member
רק אתם שניכם../images/Emo35.gif../images/Emo2.gif

ומי יחזיק את ה
בילוי נעים ומהנה

rolan

New member
לא... בבקשה לא../images/Emo70.gif

רק לא אוהלים עכשיו....

עלמה 3

New member
זה נשמע מעניין , אפשר קצת

יותר פרטים, כמובן במסר... מה זה בדיוק ,, לפחות זה בבית מלון נינוח משהו ...

rolan

New member
וואללללללה יונצ'יק

זוכרת את שירי הקייטנות והמחנות?.... אוףףףףף הזכרת לי נשכחות - כובע של קש וחולצה ממש על הגב קרוע בלוע....

עלמה 3

New member
הופה יונה ... מזאת השירה באמצע

הלילה ... ואתם הצפוניות ... בצופים... הייתם שרים חולצה כחולה חולצה כחולה והיא עולה על כל ההדרים... יאאאא...מלעונים.

rolan

New member
אוי ואבוי עלמה'לה... שלא ישמעו אותך

השמוצניקים זה אנחנו
שרים את השיר השומר הצעיר (שמו"צ) והנוער העובד תמיד היתה תחרות ביניהם כי לשמוצניקים יש שרוך לבן ולנוער העובד שרוך אדום. כך שרים: חולצה כחולה, חולצה כחולה והיא עולה על כל העדיים חולצה כחולה עם שרוך לבן!!!!

עלמה 3

New member
ההדרים היה קן חיפאי שעד היום

תקוע בזכרוני... ולשומר הצעיר שרנו... על ראש הגבעה .. עומדת פרה פתוחת סוגרת תתחת שלה... בא החזיר הכניס לה גרגיר כך נולד השומר הצעיר ... את לא נעלבת נכון

rolan

New member
סיפרתי כבר לפני שבוע

אך בשמחה אספר שוב... בשבוע הבא מתקיים שבוע של הרצאות וסדנאות לזוגיות שניה, זה משהו שהציעו לנו כאן מהרשות אליה אנחנו שייכים. חבל שלא יכולתי לצרף עוד אנשים, זה יכול היה להיות נחמד מאוד, אם יכלו לבוא לשם חברים מהפורום... יהיו הרצאות וסדנאות בחלק מהזמן, בשאר נהיה חופשיים (כמובן ששום דבר לא חובה), לעצמנו לעניננו. סביר להניח שנתפנה גם להיפגש עם חברים... עד כמה שהבנתי זה לא בית מלון מפואר, אבל משהו חביב... אני מניחה שכשאשר נחזור יהיו לנו הרבה חויות לספר.

עלמה 3

New member
רולן ואוהי אני ממליצה ללמוד טוב טוב

ואז אתם תנחו לנו סדנאות.. והרצאות.... האמת זה נשמע מעניין מאד...

עלמה 3

New member
טוףףףףףףף אני פורשת בנימה אופטימית

זאת.... עדין בהמתנה לבשורות הטובות ליל מנוחה לכולם

למעלה