מתכנן טיול בר מצוה בפסח הקרוב, ארה"ב חוף מערב

• פותח הנושא raz
  • פורסם בתאריך

raz

New member
מתכנן טיול בר מצוה בפסח הקרוב, ארה"ב חוף מערב

חוף מערבי. 2 ילדים 13 ו 9. התחלה בלוס אנג'לס.... 2 שאלות: 1- יש מישהו שמתכנן משהו דומה ומעוניין להחליף רשמים /תאריכים וטלפונים, ? אשמחץ 2-מתכנן מסלול כזה: לוס אנג'לס-סאן פרנסיסקו-ווגאס-סאן דייגו- וחזרה ללוס אנג'לס מוותר על הגרנד קניון לא מוות על יוסימיטי-ברייס זיון אשמח לשמוע הערות והארות תודה.

oshrak

New member
לכמה זמן אתה מתכנן?

המסלול שציינת לוקח כ-3 שבועות.

oshrak

New member
חבל שאתה לא עושה מסלול קווי

היה יכול לחסוך לך זמן יקר. האם אתה יכול לשנות?

raz

New member
חברים יש הצעות ועזרה ?

האם יש אולי למישהו מסלול זהה שעשה? רוב הכותבים עשו מלוס אנג'לס לווגאס ומשם לס.פ ואני מתכנן הפוך.. תודה

oshrak

New member
רז, אתה קצת לא ברור

מה בדיוק השאלה? אם אתה עושה מסלול מעגלי אין שום בעיה לעשות את המסלול הפוך. אם אתה יכול להמיר את המסלול למסלול קווי, אתה מרוויח זמן וק"מ. אולי אם תפרט יותר מה אתה מבקש לדעת, נוכל לענות לך. אושרה

raz

New member
הנה...

חוף מערבי. 2 ילדים 13 ו 9. התחלה בלוס אנג'לס.... 2 שאלות: 1- יש מישהו שמתכנן משהו דומה ומעוניין להחליף רשמים /תאריכים וטלפונים, ? אשמחץ 2-מתכנן מסלול כזה: לוס אנג'לס-סאן פרנסיסקו-ווגאס-סאן דייגו- וחזרה ללוס אנג'לס מוותר על הגרנד קניון לא מוות על יוסימיטי-ברייס זיון אשמח לשמוע הערות והארות תודה. ניסיתי להבין איפה לא הייתי ברור... אנחנו מחפשים משפחות שאמורות להיות במסלול דומה במהלך אפריל ונשמח להחליף טלפונים. לגבי המסלול...לא מצאתי 1 שעשה מסלול מלוס אנג'לס לס"פ ומשם לווגאס סאן דייגו וחוזר ללוס אנג'לס. לפי מכתבי המטיילים וההמלצות כולם עושים הפוך, נוחתים בלוס אנג'לס וממשיכים לסאן דייגו ווגאס ומשם לס"פ וחוזרים לאנג'לס. שאלתי למה ? האם יש היגיון שאני מפספס ? האם אני טועה בתיכנון שלי ואיפה ? בכל זאת טיול בר מצוה של פעם בחיים, אני מבקש ללמוד מנסיונם של אחרים. תודה על עזרתך/כם

oshrak

New member
אז ככה

הרוב עושים את המסלול הפוך כדי שכיוון הנסיעה על כביש מס' 1 (לוס אנג'לס -> ס.פ.) יהיה מצפון לדרום (יציאה מס.פ. סיום בל.א.) מהסיבה שככה אתה נוסע בצד הקרוב לאוקינוס ולא בצד של ההר ויכול לראות את הנוף יותר טוב. זה לא מאוד קריטי אם יותר נוח לך הפוך. אנחנו עשינו את הכביש מדרום לצפון (הים היה בצד של הנהג, מעבר לכביש) והיו נקודות עצירה בדרך בשני הכיוונים. לגבי משפחות נוספות - יש הרבה משפחות שמתכננות לצאת באפריל. תמצא אותן בפורום ארה"ב בלמטייל. אושרה

למעלה