מתכנן טיול קראוונים בארה"ב מחפש מידע למתחיל

yossibs1

New member
מתכנן טיול קראוונים בארה"ב מחפש מידע למתחיל

הי, אני מתכנן טיול קראוונים בארה"ב עם המשפחה, מחפש מידע למתחילים בנושא. יש לי שני ילדים 4.5 ו 2 האם כדאי ? איפה ? מתי ? איך? בברכה, יוסי

תמצא הרבה מידע באינטרנט

באתרים כלליים כמו אתר המטייל או באתרי חברות ההשכרה הישראליות השונות. כדאי ? הטיול בקרוואן הוא חוויה יוצאת דופן ומהנה למי שלא זקוק לישון כל לילה במלון "הכל כלול". אני אוהבת את דרך הטיול הזו ועל כן אני משוחדת. מבחינה כספית, למשפחה כמו שלכם שיכולה לישון בחדר אחד במלון ולשכור רכב שכור לא גדול במיוחד, ייתכן ומבחינה כלכלית לא תשיגו חסכון כלכלי בנסיעה בקרוואן. אם אתם יותר מתעניינים בביקור בערים ולא בטבע אז כמובן שנסיעה בקרוואן אינה נוחה לצורך כך, עקב בעיות של כניסה לערים וכמובן מציאת חניה בערים. איפה ? יש שתי אופציות עיקריות למי שעושה טיול פעם ראשונה - החוף המזרחי שכולל בדרך טיול באזור הצפון מערבי של ארה"ב - מדינות ניו-אינגלד, ניו-יורק, איזור האמיש ו-וואשינגטון או החוף המערבי שבו עושים סיבוב בפארקי הטבע הגדולים של ארה"ב ביוטה, אריזונה וקליפורניה. הילדים שלכם מאד קטנים ועל כן אני לא בטוחה עד כמה הם יהנו בפרקים כמו דיסני (בין אם באורלנדו או בלוס אנג'לס) ויותר מתאים להם פארקים שמתאימים לילדים קטנים יותר. מתי ? אם אתם לא מנועים מלנסוע רק בחופשים אזי טיול בארה"ב בחודשים מאי-יוני הם המוצלחים ביותר (ולא משנה אם זה בקרוואן או ברכב פרטי). בכל פארקי הטבע יהיו מים זורמים וגועשים, ירוק ופריחה של אביב. איך ? כמו תמיד - הכי טוב דרך חברה ישראלית. יש בסך הכל שלוש כאלו בארץ. תפנו - תקבלו הצעת מחיר ותבחרו את ההצעה הטובה ביותר. בהצלחה !!!

oshrak

New member
צריך לעשות שיעורי בית

1. קודם תגדירו לכמה זמן אתם מעוניינים לצאת ובאיזו עונה 2. תגדירו לאן אתם רוצים לנסוע: חוף מזרחי/מערבי/שניהם קנדה? המסלול יהיה תלוי בזמן ובתאריך שתגדירו. כדי לדעת מה אתם אוהבים תצטרכו לקרוא קצת על המקומות וכמובן לפתוח מפה. המרחקים בארה"ב מאוד גדולים ולפעמים עלולים לאבד פרופורציות. 3. תכננו מסלול (עם תוכנת מפות כמו גוגל) שיכלול את המקומות שתרצו להיות בהם. מומלץ לתכנן כך שממוצע הנסיעות היומי לא יעלה על 200 ק"מ ליום. כמבן שהממוצע לוקח בחשבון שיהיו מקרים בהם תישארו במקום מסויים מס' ימים ומקרים בהם תאלצו לבצע נסיעות ארוכות. בתכנון אפשרו לעצמכם להיות מידי פעם יותר מלילה אחד במקום. 4. אחרי שתהיו סגורים על המסלול - תבדקו טיסות והשכרת קרוואן. בארץ יש 3 סוכניות שפועלות. חיפוש קצר בגוגל יתן לכם את השמות. 5. קודם כל תסגרו על טיסות ורק אח"כ את הקרוואן. קחו בחשבון שבד"כ חברות הקרוואנים לא מאפשרות לקיחת קרוואן מיד אחרי טיסה טראנס-אטלנטית. בנוסף, לא ניתן לקבל קרוואן בימי ראשון (סגור). טיפ חשוב - ימי שבת וראשון זה כמו שישי ושבת אצלנו. תשתדלו להגיע לארה"ב באמצע השבוע כדי שלא תיתקלו בעיר סגורה. 6. בתכנון המסלול קחו בחשבון שיום לקיחת הקרוואן הוא יום מבוזבז: את הקרוואן מקבלים בין השעות 13:00-15:30 (אלא אם לוקחים חבילה עם שעות מוקדמות, אך היא מאוד יקרה לטעמי). לאחר לקיחת הקרוואן יש לצייד אותו וגם זה לוקח זמן. תהנו מהתכנון - זה מאוד כיף. בהצלחה, אושרה

למעלה