תמצא הרבה מידע באינטרנט
באתרים כלליים כמו אתר המטייל או באתרי חברות ההשכרה הישראליות השונות. כדאי ? הטיול בקרוואן הוא חוויה יוצאת דופן ומהנה למי שלא זקוק לישון כל לילה במלון "הכל כלול". אני אוהבת את דרך הטיול הזו ועל כן אני משוחדת. מבחינה כספית, למשפחה כמו שלכם שיכולה לישון בחדר אחד במלון ולשכור רכב שכור לא גדול במיוחד, ייתכן ומבחינה כלכלית לא תשיגו חסכון כלכלי בנסיעה בקרוואן. אם אתם יותר מתעניינים בביקור בערים ולא בטבע אז כמובן שנסיעה בקרוואן אינה נוחה לצורך כך, עקב בעיות של כניסה לערים וכמובן מציאת חניה בערים. איפה ? יש שתי אופציות עיקריות למי שעושה טיול פעם ראשונה - החוף המזרחי שכולל בדרך טיול באזור הצפון מערבי של ארה"ב - מדינות ניו-אינגלד, ניו-יורק, איזור האמיש ו-וואשינגטון או החוף המערבי שבו עושים סיבוב בפארקי הטבע הגדולים של ארה"ב ביוטה, אריזונה וקליפורניה. הילדים שלכם מאד קטנים ועל כן אני לא בטוחה עד כמה הם יהנו בפרקים כמו דיסני (בין אם באורלנדו או בלוס אנג'לס) ויותר מתאים להם פארקים שמתאימים לילדים קטנים יותר. מתי ? אם אתם לא מנועים מלנסוע רק בחופשים אזי טיול בארה"ב בחודשים מאי-יוני הם המוצלחים ביותר (ולא משנה אם זה בקרוואן או ברכב פרטי). בכל פארקי הטבע יהיו מים זורמים וגועשים, ירוק ופריחה של אביב. איך ? כמו תמיד - הכי טוב דרך חברה ישראלית. יש בסך הכל שלוש כאלו בארץ. תפנו - תקבלו הצעת מחיר ותבחרו את ההצעה הטובה ביותר. בהצלחה !!!