מתכננת מעבר לבנקוק

talbo3

New member
מתכננת מעבר לבנקוק

לקראת אוקטובר נובמבר אני אמור להגיע לבנקוק לתקופה של שנתיים (מטעם עבודה) הדבר היחיד שמפחיד אותי הוא העובדה להיות כל היום מוקפת בתיאלנדים.. דבר שידגיש את הגעגוע.. אני יודעת שיש המון תיירים בבנקוק , ובעבודה אני אהיה מוקפת בהרבה ישראלים (שיעבדו אותי ועוברים ושבים). אבל רציתי לדעת אם יש עוד ישראלים בבנקוק ? באיזה כמות?... שרואים ביום יום? או שצריך לנבור כדי למצוא אותם? (ואני לא מדברת על תיירים).

KajaGugu

New member
יש המון זרים...

תיראי יום, יום זרים שחיים בבנגקוק, תוכלי בכל שעה הגיונית להגיע לפאבים ולפגוש זרים כמוך, כאלה שהגיעו לבנגקוק לצורכי עבודה. יש מספר מקומות בהם מתרכזים ישראלים ואם תגורי בהם תוכלי לפגוש בהם ביום, יום. בזמני התרכזו ישראלים באזור בנגקוק גארדן והקונדוס מסביב. בכל אופן, בן בוודאי יוסיף תשובה משלו וייתן לך מידע עדכני יותר. אני מתאר לעצמי שאת עובדת באחת מחברות ההיי טק הגדולות או למעשה בחברה ספציפית מתחום הבילינג, בחברות הללו נוצרת בד"כ חברות מחוץ לשעות העבודה בין החברה שעשו רילוקיישן, יוצאים בסופי שבוע, קופצים לבקר, נוסעיפ לנופש יחד...בקיצור, לפחות בחודשים הראשונים החברה הישראלים מהעבודה יהיו גם החברים שלך בסופי שבוע, לפחות ככה זה אמור לעבוד.

Benkok

New member
גם אם תרצי...אין לאן לברוח...../images/Emo3.gif

הקהילה הישראלית כאן אמנם קטנה יחסית למדינות אחרות, אבל בהחלט "יש עם מה לעבוד"... בהערכה גסה שלי (שלא מגובה באף נתון אמיתי, סתם הרגשה שלי) גודל הקהילה הוא פלוס מינוס 1,000 איש (לא כולל מטיילים כמובן, הם לא נחשבים לצורך העניין) המקומות בהם תיפגשי ישראלים תלויים מן הסתם במקום העבודה שלך. (אם את עובדת אל-על אז הדבר האחרון שתרצי לראות מחוץ לעבודה זה ישראלים...אם את עובדת ישראלית יחידה בחברה בינ"ל אז המצב קצת שונה...) בקיצור, אין לך מה לדאוג. יש ישראלים, והרבה. אני כאן כבר יותר מ4 שנים וכל יום מגלה עוד ועוד ישראלים שחיים כאן. חלקם מתערבבים וחלקם מתרחקים, אבל בסוף כל אחד מוצא את הפינה שלו, את החבורה שלו, את המשפחה שלו.

למעלה