מתכננת נסיעה לאתונה, ומבקשת עזרה

גארוטה

New member
מתכננת נסיעה לאתונה, ומבקשת עזרה

מכל המומחים פה. בביקוריי הקודמים ביקרנו ב-3 מועדונים:"סטואה טון אטאנטון" שבשוק הבשר, וונגליס ועוד אחד (איני זוכרת את שמו). היינו רוצים לקבל המלצה על מקומות נוספים, קטנים ולא המוניים. ואם כבר אני נוסעת, אז למה לא לעשות קצת שופינג? מישהו יודע מתי מתחילה עונת הסיילים באתונה? תודה למשיבים

גארוטה

New member
כולכם פה מומחים למוסיקה יוונית ואף

אחד לא יודע להמליץ על "המקומות" הטובים לשמוע מוסיקה יוונית באתונה?

סאגאפו

New member
רובע פסירי באתונה בועז מכיר היטב

ויכול להמליץ לך על טברנות קטנות

shmuel16

New member
רשמים מביקור באתונה-אוקטובר 2006

שלום חברים ביקרנו באתונה בין התאריכים 7-13/10/06. שהינו במרתון בקלאב-מד אתונה,שהוא מקום מדהים לכשעצמו בעונה. העונה הסתיימה למעשה בסוף חודש ספטמבר ..... קבלי כתבה של חברים

shmuel16

New member
עוד כתבות על אתונה

לשימושך , עוד כתבות שאספתי מהרשת נסיעה טובה !

גארוטה

New member
תודה לכולכם, ובועז אם אתה רואה

כבר עזרת לי לפני שנתיים בשמות מועדונים, שבזכותך הגענו אליהם ונהנינו מאד. אשמח לקבל עוד המלצות על מועדונים קטנים (כמו "סטואה..."), וגם היכן עוד לטייל בפעם השלישית בעיר, אחרי שביקרנו בכל האתרים התיירותיים המקובלים. תודה מראש

חזרנו

אני ממליץ על "פריבולי טו אוראנו" שממוקם בכניסה לרובע הפלאקה באיזור של מלון "רויאל אולימפיק" שבו הופיעה בעבר "מריו" וגם "באביס צ'ארטוס" ועוד זמרים\ות ונגני סגנון הרבטיקו אני מציע שתבדקו בעידכונים של "הזהוב" מי מופיע שם השנה תבדקו גם איפה מופיעה "מריו" השנה ראיתי אותה פעמיים ולא התאכזבתי היא נהדרת לגבי רובע פסירי ההיתי בחורף האחרון במסעדה ממש במרכז הרובע שלצערי אנני זוכר את שמה שבה כל בערך חצי שעה מתחלף הזמר\ת רק נגן הבוזוקי שהיה ממש מעולה נשאר כל הערב היה שם זמר ג'ינגי שגם ניגן בגיטרה ששר שירים של "יורגו זבאטאס" אחד לאחד עם קול ממש כמוהו פשוט עצמתי את העיניים ודימינתי שאני שומע את זאבטאס בפעם השניה כשהוא חזר הוא שר את החצי שעה שלו שירים שהלחין "מאנוס לואיזוס" פשוט מעולה מה שאני עושה עובר ליד המסעדות נעמד ושומע ולא מתלהב מכל היח"צנים שמנסים לפתות אותך להיכנס אם המוזיקה הנגנים והזמרים עושים לי את זה אני נכנס ובדרך כלל לא מתאכזב תהנו בועז

היזהרי לך אוסנת והישמרי

שלא תעוררי עלייך את חמתם של אנשי יאסו שמארגנים טיול עם ג'ולה שופן ועם יוסי "החמוד" סקותרמץ. את עלולה לגזול להם פרנסה ואז וואה וואה מה יהיה עליכ יא בינתי. לא לוקחים ליאסו פרנסה. כסף זה הכי חשוב שיש .יותר מחברים. בההה.. בא לי להקיא עליכם ישנוררים.

סאגאפו

New member
תודה על האזהרה אבל עם כל הכבוד

אני נוסעת מזה 10 שנים לאתונה לפני כל המוזכרים ואני נוסעת עם חברים ולא למטרת אגורה שחוקה רווח ההיפך יש לי הוצאות טלפונים בארץ ובחול והכל אני עושה מאהבה כניק שלי כך שאם אבקש גם להרויח אי פעם ישלמו לי בכיף אני תמיד מוכנה לעזור מהידע שלי יאסו סאגאפו

12אניהיא

New member
אוסנת שכחת להוסיף....

שהאנשים האלה לא מתעניינים ביאסו ואלה... ואין מצב שהם יסעו איתם.

למעלה