הייתי מציע ללכת לקבל נסיון כשכיר
אם את מתלבטת עדיף לדעתי ללכת לעבוד בכמה מסעדות ולנסות להבין מבפנים איך הדברים עובדים לצבור נסיון ולראות עם מה את מתחברת.
בגלל שבמסעדנות יש תחלופת עובדים גדולה, אפשר כל מי שמוכן להיות רציני ולהשקיע יחסית מהר הופך למנהל משמרת ומקבל אחריות....
ככה תלמדי על חשבון מישהו אחר.
גם ככה ההצלחה העסקי אוכל כל כך קשה שגם עם ידע ונסיון יש המון נפילות.
דרך נוספת היא להתחיל עסק עם שותף בעל נסיון בתחום.
חייבים אבל חייבים לעשות תוכנית עסקית ראליסטית וטובה ולהבין את הסיכונים.
זהו עסק שדורש השקעה מאות אלפי שקלים לפני שרואים שקל...
בהצלחה