מתלבטת אם להעיר למטפלת

מתלבטת אם להעיר למטפלת

בוקר טוב
הבן שלי במעון כבר שנה שלישית (ואחרונה) שם
הוא בכיתת בוגרים עם 3 מטפלות. שתיים מהן קבועות, גם היו איתו שנה שעברה והוא מאוד אוהב ואחת התחלפה לפני כמה חודשים.
את אותה חדשה הוא לא אוהב. מההתחלה הוא אמר לי שהוא לא אוהב אותה וגם אני שמתי לב שהיא לא הכי נחמדה גם עם ההורים.
כל החג, 10 ימים שהילד חפר לי שהוא לא אוהב את X, שהיא כועסת עליו ועשתה לו פצע בבטן. את עניין הפצע בבטן אני לא כ"כ מחשיבה כי הוא אומר את זה לאחרונה הרבה וזה בעקבות ניתוח בבטן שעברתי ואסור היה לו לגעת בי שם אז כל הזמן אמרתי לו שיש לי פצע בבטן ושיזהר.
אבל הוא אף פעם לא אמר על מישהו שהוא לא אוהב אותו, לא אמר שמישהו כועס עליו ומאוד אוהב ללכת למעון.
כבר כמה פעמים זרקתי משהו למנהלת המעון אבל לא ממש אפשר לדבר איתה על הנושאים האלה. היא מגינה על העובדות שלה בחירוף נפש וכולן מושלמות.
דיברתי בעבר עם שתי המטפלות השניות המקסימות שאת אחת מהן אני מכירה אישית והיא אמרה לי שהרבה ילדים לא מתחברים ל X והיא קצת אגרסיבית, אבל היא אשה טובה והן משגיחות עליה.
תחלס זה לא מספיק לי "להשגיח עליה"
הילד מפוחד ממנה
מה אפשר לעשות?
אל תציעו לפנות למפקחת כי לא אעשה את זה למנהלת המעון, הילד שלי עדיין שם ולא בא לי שיתנקמו בו על משהו כזה.
חייבת לציין שהבן שלי שובב, הוא לא תמיד מקשיב למה שאומרים לו ועושה די מה שבא לו לפעמים. הוא מקסים ודי צ'רמר אז הרוב מאוהבות בו עד מעל הראש, אבל מספיק שיש מישהי עם קצת פחות חיבור לילדים שמתעצבנת שלא מקשיבים לה

jiminit2

New member
אני אישית

הייתי מנסה לפתח שיחת חולין עם המטפלת הזו, סתם משהו לא רישמי של בוקר כשמכניסה את הילד לכיתה ושואלת איך הולך איתו. אם השיחה זורמת הייתי מרומזת שאולי הוא לא מכיר אותה מספיק ושאם תוכל לשים לב אליו יותר. מעבר לכך לא הייתי מדברת איתה. אם יש באמת בעיה תתאגדו כמה הורים וגשו ביחד למנהלת המעון. אם זה רק עניין של כימיה והיא באמת "אישה טובה" אז הייתי מניחה לזה ואומרת לילד לגשת למטפלות האחרות. לא נשארו לכם עוד הרבה חודשים שם עד לסיום והאמת שעוד יהיו מספיק אנשי חינוך שהוא לא יאהב בהמשך הדרך

למעלה