מתלבטת אם לעשות דיקור בשבוע 6 ויומיים לחיזוק הריון

מתלבטת אם לעשות דיקור בשבוע 6 ויומיים לחיזוק הריון

אני שמחה לבשר שהטיפול IVF הצליח ואני בהריון שבוע 5 ויומיים. מקבלת תמיכה אטרוגסטן 3 פעמים ביום ובגלל הפלות חוזרות מקבלת זריקות פרגניל פעמיים בשבוע.
אני עושה דיקור אצל מומחה פריון כבר 4 חודשים לערך והיא רוצה שאגיע עוד שבוע לדיקור כדי לשמור את ההריון. אני חוששת. האם כדאי לעשות דיקור בשלב זה?
תודה

אם היא מומחית לפיריון

ואת סומכת עליה אז תעשי. אצלי בהריון הקודם אחרי שנקלטתי המדקרת אמרה שהיא לא עושה דיקור אחרי הריון. לדעתי זה בגלל הפחד מאובדן הריון בשליש הראשון שקורה בשכיחות גבוהה ולא קשור לדיקור, כביכול לקחת את ההצלחה בעקבות הדיקור אבל אם חס וחלילה תהיה הפסקת הריון שזה לא יקשר לדיקור. אבל אין לי מושג האם באמת אפשר לעשות דיקור במהלך שליש ראשון.
&nbsp
בכל מקרה בשעה טובה, שימשיך בריא ותקין!!

ofirsegevp

New member
דיקור סיני בשבוע 6 + 2 להריון

שבוע טוב,

התשובה נחלקת לשתיים. חלק ראשון:

כמומחה לדיקור סיני לפוריות מזה 15 שנים, אני יכול להגיד שאין שום חשש לעשות את דיקור וזה די מקובל אצל מומחים בעולם - כי הרבה נשים פונות לא רק לצורך חיזוק ההשתרשות והיקלטות אלא גם בגלל שהיו הפלות חוזרות בהריונות קודמים והדיקור הסיני יעיל מאוד למניעה של מצב זה.

מצד שני, אם אין רקע כזה של הפלות חוזרות, לא תמיד יש צורך בטיפול כזה, במיוחד לאור העובדה שסטטיסטית יש הפלות בעיקר בטרימסטר הראשון (בלי שום קשר לדיקור) ולפעמים טיפול בסמוך להפלה "יחשיד" את

הנה עוד מידע על דיקור סיני לפוריות: לחצי פה

למעלה